Croaziere de lux - Explora Journeys

Explora Journeys este noul brand de croaziere exclusiviste lansat de Grupul MSC, cu scopul de a redefini industria croazierelor de lux prin experiente rafinate si autentice la bord, vizitarea unor destinatii inedite si eleganta vaselor de ultima generatie.

Conceptul lor se axeaza pe luxul european vibrant, cosmopolit si relaxant pe mare. In loc sa ofere doar croaziere, ei creeaza adevarate calatorii - atat in minte, cat si peste oceanele lumii. Explora Journeys propune vizite in locuri atat celebre, cat si mai putin cunoscute. La bordul navelor, se ofera oaspetilor spatii luxoase si confortabile, reusind astfel sa creeze o atmosfera de "acasa pe mare".

Experienta oferita urmareste sa aduca un echilibru esential in viata, prin combinarea descoperirii de locuri noi cu acordarea unei atentii deosebite bunastarii si naturii. Aceasta abordare a fost dorinta multor calatori experimentati si pasionati, iar acum toti doritorii vor avea ocazia sa se bucure de acest concept pe deplin la bordul vaselor Explora Journeys.

Fiecare dintre cele 461 de suite si penthouse-uri au fost proiectate cu o eleganta rafinata europeana si au fost create pentru a avea un sentiment de conexiune cu marea. avand ferestre de la podea pana in tavan si terase private. 

Cu spatiu si intimitate de neegalat - si servicii exceptionale- oaspetii  se pot relaxa in confortul suitelor, avand bagajele livrate si o sticla de sampanie rece asteptandu-i in timp ce isi incep calatoria pe mare. Suitele incep de la 35 mp, cu o dimensiune medie de 42 mp, ceea ce le face printre cele mai spatioase din categoria lor.

La bord va asteapta o serie de experiente culinare deosebite. ANTHOLOGY aduce o bucatarie exceptionala care celebreaza talentele si specialitatile bucatarilor invitati din intreaga lume. In restaurantul SAKURA veti trai o experienta de dining asiatica autentica. In acelasi timp, MARBLE & CO. GRILL va propune o reinterpretare a experientei gastronomice europene.

La EMPORIUM MARKETPLACE veti gasi un loc perfect pentru a savura mancare pe tot parcursul zilei, cu un meniu diversificat. In MED YACHT CLUB veti putea sarbatori aromele mediteraneene. FIL ROUGE va va purta intr-o calatorie culinara internationala cu influente franceze.

Cu EXPLORA LOUNGE, veti putea petrece momente relaxante intr-un lounge luminos, cu o panorama spectaculoasa de 270 de grade, ce ofera un fundal ideal pentru socializare si dining informal. In CREMA CAFÉ, veti putea savura delicii europene intr-un ambient animat, cu privelisti catre mare.

GELATERIA & CRÊPERIE va asteapta cu delicii autentice franceze si italiene. La CHEF’S KITCHEN veti avea parte de o experienta imersiva ce ofera cursuri culinare, pentru a va dezvolta aptitudinile.

Pentru momente mai intime, va puteti bucura de IN-SUITE DINING, un serviciu de dining oferit in confortul suitei dumneavoastra sau pe terasa privata. Astfel, experienta dvs. la bord va fi completa, cu o varietate bogata de optiuni culinare pentru a va bucura de cele mai rafinate mancaruri si a va indeplini toate dorintele gastronomice.

Termeni si conditii

Toate tarifele sunt per persoana, bazate pe ocupare dubla in cabina.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Pretul croazierei

Stabileste intervalul de pret:

Croaziera 2024 - Mediterana de Vest (Lisabona) - Explora Journeys - EXPLORA I - 4 nopti

Croaziere Explora Journeys
Incepand de la 2481 € Detalii
Plecare din: Lisabona, Portugalia
Vas: EXPLORA I
Porturi: Barcelona, Spania - Cadiz, Spania - Lisabona, Portugalia - Malaga, Spania
Plecari in 2024: 10 Iun

Croaziera 2024 - Mediterana de Vest (Barcelona) - Explora Journeys - EXPLORA I - 7 nopti

Croaziere Explora Journeys
Incepand de la 4331 € Detalii
Plecare din: Barcelona, Spania
Vas: EXPLORA I
Porturi: Barcelona, Spania - Cannes, Franta - Marseille, Franta - Olbia, Italia - Roma (Civitavecchia), Italia - St. Tropez, Franta
Plecari in 2024: 14 Iun