Croaziera 2019 - Bahamas (Port Canaveral) - Disney Cruise Line - Disney Dream - 4 nopti

Meniu

Disney Dream

Vasul Disney Dream este cel de-al treilea vas din flota liniei de croaziera Disney Cruise. Oferă 14 punti impresionante cu o lungime de 104 metri patrati și o latime maxima de 12 metri patrati, nava avand un tonaj de 130.000 tone. Pe acest vas se regăsesc 1250 de cabine, cu o capacitate de cazare de 4000 de pasageri, cu tot cu membrii echipajului. Bazându-se pe stilul clasic al primelor 2 nave, Disney Magic si Disney Wonder, vasul Disney Dream este un vas distins clasic, cu un design specific secolului 20. Asa cum era de asteptat de la linia de croaziera Disney, vasul a fost conceput pentru familiile cu copii combinandu-se stilul elegant cu facilitătile convenabile, dar și stropi de magie alături de industrie de croazieră in premieră, cum este spectaculosul AquaDuck.

 • Greutate

  129.690 tone

 • Capacitate

  2.500 pasageri

 • Lungime

  339.5 m

 • Latime

  36.8 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1.458 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

600.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

7.9 m

Total cabine:

1.250

Supr. cabinelor (mp):

15.7 mp - 165.5 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

14

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

$

Puntea 12

Puntea 12

Puntea 12 are in alcatuire suita concierge cu veranda categoria R, suita concierge cu veranda categoria T, cabina concierge cu veranda categoria V, Spa , salonul concierge, Aqua Duck, Barul Waves, restaurantul Remy, restaurantul Palo, lounge-ul Meridian.

SPA Senses

Spa-ul Senses si salonul de infrumusetare ofera servicii terapeutice si de ingrijire personala pentru barbati si pentru femei, intr-un paradis impresionant. Pe langa toate acestea ofera tratamente spa, masaje, impachetari corporale, faciale, aromaterapie si multe alte facilitati. Serviciile de salon includ manichiura, pedichiura, coafura, plus albirea dintilor si o frizerie pentru barbati cu serviciile traditionale de ingrijire. Deschis de la 6:00 pana la 20:00, acest loc este o oaza de relaxare pentru adultii care vor sa simta gustul unei vacante perfecte.

Salonul Meridian

Salonul Meridian este destinat adultilor, in care oaspetii se pot bucura de un aperitiv sau o bautura inainte de cina. Decorul aduce un omagiu Inconjorului Lumii, primelor zile de calatorie pe mare si dispune de o multime de timbre, harti din intreaga lumii care impodobesc peretii.

Restaurantul Remy

Restaurantul Remy este exclusiv pentru adulti si care ofera o gama variata de bucate din bucataria franceza. In ceea ce priveste experienta culinara, este cea mai de lux locatie de la bordul vasului. Restaurantul ofera vederi spectaculoase asupra oceanului, avand un decor romantic si fiind perfect pentru persoanele cu varsta peste 18 ani.

Restaurantul Palo

Restaurantul Palo este un local intim, exclusiv pentru adulti, care ofera preparate din bucataria italiana. Pe langa bucataria sa bogata si atmosfera de lux, ofera vederi minunate spre ocean si un decor elegant, romantic, perfect pentru persoanele cu varstele peste 18 ani.

Barul Waves

Barul Waves este un bar alungit care ofera tonuri calde de lemn, care ofera o atmosfera ideala pentru oaspeti.

Piscina Aqua Duck

Piscina Aqua Duck este creata de catre designerii Disney, prima piscina de acest gen pe mare, fiind proiectata atat pentru copii, cat si pentru adulti, avand o inaltime de cel putin 12 metri. Aqua Duck ofera vederi impresionante pentru toti cei care profita de fiecare secunda de timpul petrecut la piscina.

Suita concierge cu veranda, categoria R

Suita Royal are o capacitate de cazare de 5 persoane, avand dimensiunea de la 82-83 metri patrati, care include un dormitor matrimonial cu pat qeen-size, doua bai cu chiuvete duble, cabina de dus, cada cu jacuzzi, living, salon de luat masa, biblioteca mass media, camara, bar si o veranda privata. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu lenjerie din bumbac egiptean 100%, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala. Fiecare camera este dotata cu un televizor, un birou, aer conditionat cu termostat, telefon, prosoape de plus, DVD, internet wireless, uscator de par,  mini bar, seif. 

Suita concierge cu veranda, categoria T

Suita are o dimensiune de 57 mp, cu un pat Qeen, zona de living cu o canapea dubla Cabrio, walk in dulapuri, DVD, doua bai, veranda privata, serviciu de conciergerie. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu lenjerie din bumbac egiptean 100%, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala. Fiecare camera este dotata cu un televizor, un birou, aer conditionat cu termostat, telefon, prosoape de plus, DVD, internet wireless, uscator de par,  mini bar, seif. 

Cabina exterioara cu veranda , categoria V

Suita are o dimensiune de 29 mp, cu un pat Qeen, zona de living cu o canapea dubla Cabrio, walk in dulapuri, DVD, o baie, veranda privata, serviciu de conciergerie. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu lenjerie din bumbac egiptean 100%, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala. Fiecare camera este dotata cu un televizor, un birou, aer conditionat cu termostat, telefon, prosoape de plus, DVD, internet wireless, uscator de par,  mini bar, seif. 


Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii