Croaziera 2019 - Bahamas (Port Canaveral) - Disney Cruise Line - Disney Dream - 4 nopti

Meniu

Disney Dream

Vasul Disney Dream este cel de-al treilea vas din flota liniei de croaziera Disney Cruise. Oferă 14 punti impresionante cu o lungime de 104 metri patrati și o latime maxima de 12 metri patrati, nava avand un tonaj de 130.000 tone. Pe acest vas se regăsesc 1250 de cabine, cu o capacitate de cazare de 4000 de pasageri, cu tot cu membrii echipajului. Bazându-se pe stilul clasic al primelor 2 nave, Disney Magic si Disney Wonder, vasul Disney Dream este un vas distins clasic, cu un design specific secolului 20. Asa cum era de asteptat de la linia de croaziera Disney, vasul a fost conceput pentru familiile cu copii combinandu-se stilul elegant cu facilitătile convenabile, dar și stropi de magie alături de industrie de croazieră in premieră, cum este spectaculosul AquaDuck.

 • Greutate

  129.690 tone

 • Capacitate

  2.500 pasageri

 • Lungime

  339.5 m

 • Latime

  36.8 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1.458 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

600.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

7.9 m

Total cabine:

1.250

Supr. cabinelor (mp):

15.7 mp - 165.5 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

14

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

$

Puntea 13

Puntea 13

Puntea 13 are in alcatuire spatii cu sezlonguri pentru plaja, barul Currents si clubul Edge Tween.

Zona de plaja

Piscina doar pentru adulti si sezlongurile dedicate celor care au achizitionat o cabina Concierge sau o suita se regasesc pe aceasta punte.

Zona pentru activitati sportive

In aceasta zona denumita Goofy's, atat adultii cat si copilasii pot practica sporturile preferate precum basketball sau volleyball alaturi de personaje din indragitele filme Disney. Simulatorul de golf si mesele de ping pong se afla tot aici.

Salonul Edge

Salonul Edge este un salon in stil mansarda exclusiv pentru copii cu varstele cuprinse intre 11-13 ani. Decorul surprinde un stil retro cu imaginea lui Mickey. Pe perioada croazierei copii pot utiliza placa intranet, care se bazeaza pe o aplicatie media unde se pot posta videocliupuri, poze, chiar si mesaje. Salonul ofera o gama variata de hi-tech, inclusiv un ring de dans iluminat pentru iubitorii de muzica si notebook-uri pentru jocuri. Cel mai impresionant este ecranul video care se intinde pe mai mult de 6 metri lungime si 2 metri latime, fiind compus de 18 ecrane LCD individuale.

Barul Currents

Barul Currents este situat in aer liber, oferind o vedere impunatoare, dar in acelasi timp fiind si un loc insorit, pentru cei care isi comanda o bautura rece de la bar. Barul se afla pe o punte inalta, aproape de sezlonguri, de unde se poate observa o priveliste minutata asupra marii, un apus si un rasarit glorios. In ceea ce priveste bautura, pune la dispozitia oaspetilor o gama larga de bauturi racoritoare.


Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii