Croaziera 2019 - Caraibe de Vest (Galveston) - Disney Cruise Line - Disney Wonder - 4 nopti

Meniu

Disney Wonder

Disney Wonder este vasul care se distinge prin design-ul sofisticat și inovațiile moderne. Ca și sora ei Disney Magic, această navă a fost concepută pentru familiile cu copii, îmbinând stilul elegant cu un strop de distracție. Astăzi, acest vas este unul dintre cele mai venerate și recunoscute în întreaga lume. Disney Wonder seamană cu un vas de linie clasică, iar bine cunoscutele urechi ale soarecelui Mickey reprezintă emblema acestui vas.

 • Greutate

  85.000 tone

 • Capacitate

  1.750 pasageri

 • Lungime

  294.0 m

 • Latime

  32.2 m

 • An constructie

  1999

 • Echipaj

  945 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  21.5 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

350.000.000 $

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.0 m

Total cabine:

875

Supr. cabinelor (mp):

16.8 mp - 90.0 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

11

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

12

Moneda utilizata:

$

Puntea 1

Puntea 1

Puntea 1 este alcatuita din cabine de lux cu vedere la mare categoria 9D, cabine de lux interioara categoria 10 C si centrul medical.

Centrul medical

Centrul medical este spatiul unde se acorda primul ajutor atat copiilor, cat si adultilor. In acest centru, pasagerii care au nevoie de asistenta vor fi preluati de medici rezidenti care sunt disponibili 24 de ore din 24. Fiind foarte bine echipat cu cele mai noi tehnologi pentru confortul si siguranta pasagerilor, orice tratament sau investigatie efectuata este contra cost. Singura exceptie o constituie pastilele pentru raul de mare care se ofera gratuit, la receptie.

Cabina interioara de lux categoria 10C

Cabina are o dimensiune de 20 mp si dispune de un pat qeen si doua paturi single/twin, o canapea si o baie divizata. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala.

Cabina de lux cu vedere la mare categoria 9D

Cabina cu hublou are o dimensiune de 20 mp si dispune de un pat qeen si doua paturi single/twin, o canapea, baie divizata si vedere catre mare. Special conceputa pentru familiile pentru copii, aceasta cabina este decorata in stil Art Deco, cu mocheta personalizata, opere de arta originale si cu finisaje din materiale lemnoase care ofera o caldura familiala.


Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii