Croaziera 2019 - Caraibele de Est (Fort Lauderdale) - Carnival Cruise Lines - Carnival Magic - 6 nopti

Meniu

Carnival Magic

Carnival Cruise Lines stia clar ce va face cand va redenumi vasul in "Carnival Magic" si nu s-au oprit aici. La bordul acestui vas nu trebuie sa iti intrerupi activitatile tale zilnice, iar pentru aceia dintre voi care sunt pasionati de fitness va propunem sa incercati cel mai mare traseu de franghii de pe mare din cadrul zonei Sport Square. Aici a luat fiinta prima data conceptul de "Cucina del Capitano", ce serveste doar mancarea italieneasca si doar preferatele capitanului. La bordul vasului Carnival Magic nu doar ca au debutat concepte noi dar vasul continua sa impresioneze in continuare pasagerii. 

 • Greutate

  128.048 tone

 • Capacitate

  3646 pasageri

 • Lungime

  306 m

 • Latime

  48 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1367 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  23 noduri

Catalogare (stele):

***

Cost constructie:

740.000.000 $

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

8 m

Total cabine:

1823

Supr. cabinelor (mp):

17.1 mp - 40 mp

Tensiune electrica (V):

110

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

7

Numar Lifturi:

20

Moneda utilizata:

$

Puntea 11

Puntea 11

Puntea Panorama are in componenta cabine interioare din categoria 1A, 4S, cabina cu vedere la ocean 6S, cabine cu balcon categoria 8G, 8P, Suita Spa SS, Atrium-ul Magic, restaurantul Cucina del Capitano, Camp Carnival, 

Cabina interioara Spa 4S

Am luat atmosfera calda din Spa-ul 9 Cloud si am infuzat-o intr-una din cabinele Spa de la bordul vasului Carnival Magic. Aceasta cabine este locul perfect pentru a nu face nimic: doar relaxati-va si luati-va timp pentru voi insiva. Toate cabinele Cloud 9 SPA ofera facilitati precum accesul privat la spa, facilitati speciale si rezervari prioritare la spa.

Dimensiunea cabinei: 16 mp

Cabina interioara superioara/inferioara 1A

 O cabina interioare superioara/inferioara 1A maximizeaza in mod creativ spatiul pentru 2 persoane. Aceste cabine sunt dotate cu toate facilitatile unei cabine interioare, cu un aspect diferit - include un pat twin si un pat care se trage, sau o canapea. De asemenea, include lenjerie din colectia Carnival Comfort si o baie privata completa. 

Dimensiunea cabinei: 16 mp

Cabina cu balcon Spa 8P

Indiferent daca vreti sa va pregatiti pentru programarea la Spa, sau sa va relaxati dupa tratementul facut, nu exista mai bun loc pentru a face toate acestea decat in cabina cu balcon Spa. Respiratia este importanta - inspirati briza oceanului, si apoi expirati-o - deja va prindeti unde duce toata aceasta chestie cu balconul Spa. 

Dimensiunea cabinei: 17 mp

Dimensiunea balconului: 3 mp

Cabina cu Vedere la Ocean Spa 6S

 

Cea mai buna cale de de a va bucura de relaxare, este sa stati intr-o cabina cu vedere la ocean Spa, in timp ce faceti o croaziera.Cabina este la un pret accesibil, are un nivel al confortului ridicat , ofera acces cu prioritate la tratamentele si serviciile complexului Cloud 9SPA. (A se tine cont ca unele cabine pot avea vederea obstruata)

Dimensiunea cabinei:20 mp

Cabine cu Balcon 8G

Cabinele cu balcon au fost concepute pentru a simti la maximum briza marii si a avea parte de cele mai minunate privelisti, asa ca, daca doriti sa faceti o croaziera la bordul vasului Carnival Magic, cautati o cabina cu balcon. De fiecare data cand sunteti in cabina, sunteti la doar cativa pasi de propria oaza de liniste. 

Dimensiunea cabinei: 17 mp

Dimensiunea balconului: 3 mp

Suita Spa SS

O Suita Spa este cel mai modern mod de a face o croaziera in materie de cabine Spa. Este o cabina pentru tine si lucrurile tale - cu o cabina mare si balcon - si un dressing incapator. Propriul Jacuzzi din cabina va ajuta sa stati relaxati in apa calda, dupa tratementul facut in complexul Spa. Si ca toate suitele, o suita Spa include check-in VIP, care va ajuta sa ajungeti cat mai repede la cabina dumneavoastra. 

Dimensiunea cabinei: 26 mp

Dimensiunea balconului: 6 mp 

Camp Carnival

Camp Carnival este locul destinat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 11 ani. Aici copiii se pot juca diferite jocuri de echipa sub supravegherea personalului autorizat. 

Restaurant Cucina del Capitano

Restaurantul Cucina del Capitano pune la dispozitia clientilor mancare cu specific italienesc unde se poate servi pranzul sau cina, intr-un mediu placut.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Familia Simionescu
Familia Simionescu

multumim, cabina a fost ok, tot ce tine de  accommodation a fost la superlative, mai ales ca housekeeper manager este d-l Ovidiu din Bistrita!  entertainment-ul a fost mai slabut comparative...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii