Croaziera 2019 - Mediterana de Vest (Savona) - Costa Cruises - Costa Magica - 3 nopti

Meniu

Costa Magica

Costa Magica este o spectaculoasa destinatie de vacanta, cu punti ce poarta numele artistilor ca Tiziano, Donatello, Michelangelo, Gitto.  La bord veti descoperi ca zonele publice si piscinele sunt inspirate de unele din cele mai frumoase locuri ale Italiei: Portofino, Coasta de Smarald si Bellagio. Zambetul Monalisei poate fi admirat de pasageri in timp ce asculta operele lui Luciano Pavarotti. Este un vis sau poate fi realitate? Haideti la bord sa va convingeti!

 • Greutate

  102.587 tone

 • Capacitate

  2718 pasageri

 • Lungime

  272.3 m

 • Latime

  38 m

 • An constructie

  2004

 • Echipaj

  1068 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  20 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

418.500.000 $

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.3 m

Total cabine:

1359

Supr. cabinelor (mp):

16.7 mp - 44.8 mp

Tensiune electrica (V):

220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 3

Puntea 3

Pe aceasta punte veti gasi primul nivel al teatrului Urbino, atriumul Italia Magica, oficiul de informatii si rezervari excursii optionale, primul nivel al restaurantului Portofino si cel al restaurantului Costa Smeralda.

Restaurant Portofino

Daca doriti o cina romantica acesta este locul pe care trebuie sa il alegeti. Atentia pentru detalii acordata vor face dintr-o simpla cina, o experienta de neuitat. Restaurantul cu meniu a la carte unde pasagerii pot servi micul dejun, pranzul si cina. Ofera pana la 7 feluri dintre care pot alege pentru a servi masa de seara.

 

Restaurant Costa Smeralda

Restaurantul complementar este dedicat pasagerilor carora le place sa alterneze o cina in restaurantul a la carte cu o cina la restaurantele cu specific de la bordul vasului. Contra-cost, se poate face rezervare si se poate servi doar cina in aceasta locatie.

 

Atriul Italia Magica

Atriumul vasului Costa Favolosa cuprinde 4 lifturi cu geam ce ofera vedere panormica, lobby barul Italia Magica, dar si o zona special amenajata pentru turistii care adora sa asculte muizca de pian cantata live. Aici va puteti delecta simturile servind unele dintre cele mai fine bauturi impreuna cu prietenii sau familia intr-o ambianta placuta.

 

Receptie si birou pentru excursii optionale

Biroul de relatii cu clientii ofera toate informatiile si asistenta necesara pentru pasageri. Pentru rezervarea excursiilor optionale la tarm, pasagerii primesc informatii complete de la personal specializat, iesiri de pe vas care pot fi rezervate ulterior. 

Amfiteatrul Urbino

Pe acesta punte se gaseste primul nivel al Amfiteatrului Urbino. Acesta are o capacitate de peste 700 de pasageri. Acest teatru este spectaculos ca suprafata, dar este si unul dintre teatrele pe 3 nivele din flota companiei Costa Cruises. Evenimentele sustinute in fiecare seara sunt musicaluri, balet, numere de circ, acrobatii si diverse concerte.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Gabi Sandu
Gabi Sandu

Relaxare, cultura, istorie, experiente culinare, samd

Citeste mai departe »
Scris de Chistol Costachescu Danut
Chistol Costachescu Danut

Ne-am intors cu bine , este o experienta de neuitat,nava este la un standard inalt ,nu putem reprosa nimic in legatura cu imbarcarea-debarcarea,spectacole,transferuri,excursii-este impresionant totul se...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii