Croaziera 2019 - Transatlantic/Repozitionari (Genova) - MSC Cruises - MSC Preziosa - 17 nopti

Meniu

Malaga, Spania

Malaga ofera un amestec fascinant de cultura, istorie si plaje, toate acestea avand o atmsofera contemporana. Orasul este una dintre cele mai mari comori ai Andaluziei. Situat intr-o stralucire uimitoare a golfului, cu palmieri de-a lungul marii, este capitala dinamica si prietenoasa a regiunii Costa del Sol, "coasta de soare" a Spaniei.

Malaga este un loc minunat de ratacire si explorare, in special in locurile vechi  ale acestuia, cu taverne traditionale si patrate frumoase. 

De asemenea, are la baza o arhitectura fina si destule cladiri vechi. Spre deosebire de Costa del Sol, zonele de petrecere, inclusiv Puerto Banus, Torremolinos si Benalmadena, Malaga pastreaza o senzatie traditionala.

Vinurile din Malaga merita mai mult decat o degustare, iar vizitatorii le pot incerca la Antigua Casa de Guardia, una din putinele crame ale orasului. De asemenea, puteti explora istoria vinului din regiune, la Muzeul Vinului  din centrul istoric al orasului. Pentru a simti cu adevarat ce inseamna viata spaniola, vizitati districtele din Pedregalejo si El Palo, unde gasiti comunitati de pescuit cu cele mai bune fructe de mare.

Orasul este baza ideala pentru calatorii in jurul sau, oferind vizitatorilor o cale de acces mai usoara pentru a ajunge in sudul Spaniei. Zona inconjuratoare este un mozaic glorios de sate raspandite cu plantatii de migdale si o gama larga de lanturi muntoase, inclusiv Sierra Nevada, unde punctul culminant este marcat de pesterile masive Nerja cu picturi pe pereti de aproximativ 20.000 de ani.

 

Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!

Tarifele sunt:

 - cabina interioara bella - 459 €/persoana in cabina dubla

  - cabina exterioara cu geam bella - 679 €/persoana in cabina dubla

 - cabina exterioara cu balcon bella - 909 €/persoana in cabina dubla

 - cabina interioara fantastica - 559 €/persoana in cabina dubla

 - cabina exterioara cu geam fantastica - 789 €/persoana in cabina dubla

 - cabina exterioara cu balcon fantastica - 1069 €/persoana in cabina dubla

Tarifele nu includ taxele portuare - 210 €/persoana

Pentru rezervari sau alte detalii suplimentare va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic.

*ATENTIE, TARIFELE SE POT MODIFICA IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATEA CABINELOR!

Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Dana Vulcan
Dana Vulcan

Buna ziua, doamna Emanuela, imi cer scuze pt raspunsul meu intarziat. Doresc sa va multumesc pentru buna organizare a croazierei noastre si pentru locatia perfecta a cabinei noastre pe vasul Preziosa....

Citeste mai departe »
Scris de Teodor Blanaru
Teodor Blanaru

Buna dimineata Nu am reusit sa va raspund pana acum. Calatoria a fost perfecta, a fost asa cum m-am asteptat sa fie. Cred ca am reusit sa descoper vasul in intregime :) cabina a fost mai mare decat am...

Citeste mai departe »
Scris de Carmen
Carmen

Buna ziua,   Pentru mine a fost o experienta noua si frumoasa pe care doresc sa o repet in viitor. Atmosfera de la bordul vasului MSC Preziosa a fost calitativa, atat din punct de vedere al servirii...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii