Croaziera 2020 - Transatlantic/Repozitionare (Savona) - Costa Favolosa - Costa Cruises - 15 nopti

Meniu

Costa Favolosa

Visele si realitatea se imbina la bordul acestui vas creand un basm pentru pasagerii care vor sa viziteze si sa se bucure de peisaje spectaculoase. Fiecare colt al acestui vas, fiecare coridor, lounge, punte sau punct de intalnire te va duce cu gandul la personalitatea si sensibilitatea unui artist. Costa Cruises a dorit sa creeze o atmosfera contemporana de poveste, ridicata la un nivel de varf prin folosirea unor tehnologii de inalta calitate in domeniul divertismentului.

 • Greutate

  114.500 tone

 • Capacitate

  3.012 pasageri

 • Lungime

  290.2 m

 • Latime

  35.5 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1.110 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  23 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

510.000.000 €

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

26.9 m

Total cabine:

1.506

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

5

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 4

Puntea 4

Puntea 4 are in alcatuire teatrul Hortensia, zona foto, restaurantul Duca di Borgogna, sala de conferinta, capela, discoteca Etoile, si internetul cafe.

Internet Cafe

Daca doriti sa tineti legatura cu cei dragi de acasa sau sa solutionati diverse situatii in business-ul dumneavoastra, acesta este locul potrivit in care va puteti conecta online.

Discoteca Etoile

Club cu ring de dans din fibra optica, DJ si concursuri, dedicat pasagerilor dornici de a avea la bord o viata de noapte activa.

Capela

Pe acesta punte se afla capela unde se pot desfasura casatorii la bordul vasului prin intermediul unui preot catolic.

Sala de conferinta

Sala Faberge este special creata pentru sustinerea conferintelor la bordul vasului si dispune de videoproiector si microfoane pentru a putea elabora o prezentare unui numar mare de participanti.

Galeria foto

Aici pasagerii vor gasi expuse toate fotografiile care li se fac pe parcursul croazierei. Acestea pot fi cumparate si pastrate ca suvenir de la bord.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Ioana Eftenie
Ioana Eftenie

Buna, Daniela!   Iti marturisesc ca 7 nopti pe vas sunt putine ca sa descoperi totul, e un adevarat oras. Nu am fost deloc la spa de exemplu, erau restaurante speciale pt pizza si burgers, nici acelea...

Citeste mai departe »
Scris de szekely francisc
szekely francisc

A fost chiar ca intr o poveste ,planific urmatoarea croaziera ,a fost foarte frumos ! Felicitari Croaziere.net .......Multumim !

Citeste mai departe »
Scris de Victoria Eugenia Iacob
Victoria Eugenia Iacob

Buna ziua M-am intors din croaziera si pot sa va povestesc urmatoarele: -          Cabina a fost foarte mare fata de croazierele anterioare cand al 3-lea pat...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii