Croaziera 2022 - Mediterana de Vest (Barcelona) - Costa Cruises - Costa Fortuna - 3 nopti

Meniu

Costa Fortuna

Motto-ul vasului de croaziera Costa Fortuna este "de prima clasa", asta pentru rafinamentul si eleganta sa. Zonele publice si restaurantele sunt decorate cu reproduceri de imagini publicitare din anii '20 si '30.  Restaurantul principal se intinde pe doua punti si a fost inspirat de legendarele calatorii pe mare ale lui Christopher Columb. Lasati-va uimiti de designul si amploarea holului principal dupa care faceti o mica plimbare spre zona Jacuzzi si sauna, unde va veti putea relaxa deplin în timp ce savurati privelistea.

 • Greutate

  102.587 tone

 • Capacitate

  2716 pasageri

 • Lungime

  272.0 m

 • Latime

  38.0 m

 • An constructie

  2003

 • Echipaj

  1.068 persoane

 • Constructor

  Cantieri Sestri Navale

 • Viteza

  20 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

381.000.000 $

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.3 m

Total cabine:

1358

Supr. cabinelor (mp):

16.7 mp - 44.8 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 3 - Buenos Aires

Puntea 3 - Buenos Aires

Pe aceasta punte veti gasi primul nivel al teatrului Rex 1932, primul nivel al restaurantelor Raffaello 1965 si Michelangelo 1965, receptia, precum si atriul Costa.

Teatrul Rex 1932

Pe aceasta punte se afla primul nivel al teatrului Rex 1932. Aici au loc diferite spectacole la care puteti participa. In teatrul Rex, in timp ce artistii danseaza, va puteti imagina cum a fost viata la bord in acea perioada. 

Restaurantul Michelangelo 1965

Restaurantul va oferta o mare varietate de preparate, dar si bauturi din toate colturile lumii. Atentia pentru detalii acordata vor face dintr-o simpla cina, o experienta de neuitat. Va puteti programa cina la ora 18:30 sau la ora 21:00.

 

Restaurant Raffaello 1965

Ambianta intima si preparatele cu specific international va vor oferi o experienta unica. Principalul restaurant al navei poate gazdui pana la 700 de pasageri care vor sa isi rasfete simturile incarcand cele mai alese bucate. Aici puteti servi atat micul dejun, cat si pranzul. Restaurantul are meniu a la carte si ofera pana la 7 feluri de preparate diferite. Pe aceasta punte se afla primul nivel al acestui restaurant.

Atriul Costa

Atriumul Costa se afla in centrul vasului. Cu ajutorul lifturilor panoramice, veti avea o vedere de ansamblu asupra zonei de cumparaturi si divertisment.

 

Receptie si birou pentru excursii optionale

Biroul de relatii cu clientii ofera toate informatiile si asistenta necesara pentru pasageri. De aici, pasagerii isi pot rezerva excursii optionale la tarm.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Florescu Mariana
Florescu Mariana

Buna ziua!   A fost minunat, iar cabina ati ales-o excelent. Am ramas impresionati de servicii, de orasele in care am ajuns, de mancare, vremea a fost excelenta, ne-am simtit grozav.   Va multumesc...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii