Croaziera 2023 - World &Exotic (Genova) - Costa Cruises - Costa Luminosa - 113 nopti

Meniu

Costa Luminosa

Un lucru de mentionat este faptul ca vasul Costa Luminosa este sora cu vasul Costa Deliziosa. Pe acest vas de croaziera va veti putea bucura de: un simulator de Golf si de Formula 1, o pista pentru Role, un Cinematograf 4D, o pista de Jogging, 3 piscine dintre care una cu acoperis din sticla retractabil, Samsara Spa, un teatru pe 3 nivele, un Cazino si multe alte surprize.

 

 • Greutate

  92.700 tone

 • Capacitate

  2260 pasageri

 • Lungime

  292.0 m

 • Latime

  34.0 m

 • An constructie

  2009

 • Echipaj

  1050 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  22.6 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

420.000.000 €

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.0 m

Total cabine:

1130

Supr. cabinelor (mp):

12.5 mp - 49.6 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

12

Moneda utilizata:

Puntea 11 - Turchese

Puntea 11 - Turchese

Pe aceasta punte veti gasi clubul Squok pentru copii, acoperisul retractabil deasupra piscinei, terenurile de sport, spatiul special amenajat pentru practicantii yoga si pista de alergat.

Spatiu pentru yoga

Pentru pasagerii care adora meditatia, pe puntea superioara este amenajat un spatiu special pentru yoga, pus la dispozitia turistior 24/7. 

Clubul Squok

Un lounge cu doua spatii de joaca special create pentru copii, ce au in componenta PS2, jucarii, jocuri electronice educative, karaoke, dar si personal care sa aiba gria in permanenta de cei mici.

Pista pentru alegat

Pista pentru alergat, dublata de o alta pista pentru role sau skate. Aceasta este completata, de altfel, cu o alta pista pentru cei ce vor doar sa se plimbe, insa in aceasta zona veti regasi si sezlonguri pentru cei ce vor sa fie "admirati" de catre soare.

Terenuri de sport

Zona unde puteti face sport sau unde va puteti aduna cu prietenii pentru un meci de tenis de masa.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Dana Savu
Dana Savu

Buna ziua! Multumesc pentru mesaj. Nu am poze. Sunt la fam. Grecescu. Vasul este minunat. Ne-a confirmat un sef de restaurant roman, care a lucrat pe multe vase, ca acesta este printre cele mai elegante,...

Citeste mai departe »
Scris de Anda M
Anda M

A fost prima noastra croaziera, si cu lucruri excelente si cu aspecte mai putin placute. Daca ma asteptam sa fim mereu pe fuga datorita orelor putine petrecute in fiecare port, a fost mai rau decit ma...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii