Alaska

Vezi croaziere in Alaska »

Putine locuri au acelasi dramatism pe care il are Alaska. Golfulete imaculate, cer curat, ghetari alb-albastri, munti crestati, orase micute – acestea fac din Alaska una dintre cele mai populare destinatii de croaziera in plina evolutie.

Sezonul de croaziere de aici este limitat intre mai si octombrie, atunci cand lumina zilei dureaza mai mult si temperaturile sunt cele mai placute.

Ce fel de oameni sunt atrasi de o croaziera in Alaska? Ecologistii, cu siguranta, si cei care apreciaza peisajele si mediul exterior imaculat. Familiile cu copii ar putea sa faca croaziere in timpul lunilor de vara, in timp ce persoanele mai in varsta ar putea alege o vacanta la inceputul sau la sfarsitul sezonului. 

Alaska - Nord si Sud

Alaska - Nord si Sud

Traseele din Alaska va vor aduce fata in fata cu cel putin unul dintre aceste locuri cum ar fi Parcul National Glacier Bay, un loc de patrimoniu mondial UNESCO, numit Cruise Wonder of the World de catre Condé Nast Traveler sau Tracy Arm Fjord si mai departe spre nord, la Colege Fjord sau la Ghetarul...

Alaska - Pasajul Interior

Alaska - Pasajul Interior

 Pasajul Interior reprezinta poarta dumneavoastra spre cultura, istoria si atractiile fascinante si pline de culoare. Acestea sunt locuri unde puteti vizita un sat indigen, sa aflati despre triumfurile si tragediile din perioada de glorie Alaska Gold Rush sau sa calatoriti cu caini, cu un adevarat...