Bermuda

Vezi croaziere in Bermuda »

O tara incantatoare de nisip roz si ape turcoaz - descopera ca paradisul este de fapt o realitate.

Veti experimenta un cocktail cultural unic, impreuna cu o contributie serioasa la frumusetea naturala. 

Paleta acestei insule combina dealuri verzi, case de culori pastelate si plaje cu nisip roz, face fundalul perfect prin golful de clasa mondiala, inotul cu delfinii, ciclismul montan si cumparaturile.

Iar datorita climatului usor si confortabil, timpul de ceai este un eveniment in aer liber, pe tot parcursul anului. Bucurati-va de o evadare care este perfecta atunci cand alegeti una dintre croazierele spre Bermuda.

Iata trei lucruri pe care un profan le întelege gresit de obicei. Mai intai, Bermuda nu face parte din Caraibe. Se afla la aproape 1000 mile nord de Caraibe, cam la aceeasi latitudine ca si Charleston, Carolina de Sud. In al doilea rand, nici Bahamas nu fac parte din Caraibe. Si ele se afla in Atlantic, imediat la Est de Florida si Nord de Cuba. Se afla însa pe itinerariile pentru Caraibe. Mai multe detalii mai tarziu. Si in al treilea rand, nu toate insulele Caraibelor sunt la fel. Unele sunt mari, altele mici, muntoase, plane, avand reprezentate cam fiecare cultura si nationalitate.