Fluviale

Vezi croaziere in Fluviale »

Calatoriti in inima Europei si dincolo. Explorati tarmurile pitoresti ale Dunarii romantice, podgoriile si castelele de-a lungul raului Rin, culturile bogate de-a lungul Franței Rhone si Seine si splendidele visuri de-a lungul Elbei Germania. Descoperiti adevarata Rusie de-a lungul Volgai.

Exista atat de multe momente minunate care asteapta sa fie descoperite in intreaga Europa frumoasa si bogata din punct de vedere istoric, iar croazierele fluviale sunt concepute sa faca exact acest lucru.

Multi turisti cred ca destinatiile din interiorul Europei nu pot face parte din itinerariul unei croaziere. Nu este adevarat. Tururile pre- sau post croaziera ofera posibilitati nelimitate. La fel ca si croazierele pe rauri.
Printre cele mai populare rauri destinate croazierelor cu ambarcatiuni si barje sunt Ronul, Franta (si multele canale ale tarii), Rinul si Elba, Germania, si Volga, Rusia. Cel mai important rau pentru croaziere este Dunarea. Sunt 3 orașe care ar putea fi vizitate in cadrul unei croaziere pe Dunare: Viena, Austria, Budapesta, Ungaria, si Bratislava, Slovacia. Un frumos trio de orase, nu-i asa?