Insulele Pacificului de Sud

Vezi croaziere in Insulele Pacificului de Sud »

Mai departe in sud, croazierele in jurul Noii Zeelande si de-a lungul coastei de est a Australiei sunt foarte populare. Majoritatea croazierelor din Pacificul de Sud opereaza din noiembrie pana in aprilie, cand clima in emisfera sudica este cea mai favorabila.

Apele albastre, palmierii, plajele cu nisip fin, zilele cu mult soare, toate iti vin in minte atunci cand visezi la frumusetea din insulele legende din Pacificul de Sud. Unele dintre cele mai frumoase insule din lume se afla in aceasta regiune enigmatica, dar fiecare dintre aceste frumuseti tropicale ofera ceva diferit. Insulele lantului polinezian precum Samoa, Insulele Cook si Polinezia Franceza ofera lagune luminoase de apa, recife de corali bogate in pesti si plaje orbitoare cu nisipuri.

Lanturile de insule precum Fiji, Vanuatu si Noua Caledonie ofera o marca similara de frumuseti naturale, dar cu propriile culturi distincte. Palau este o zona minunata topografica atat deasupra cat si dedesubtul apei, iar obiectivele culturale si arheologice reprezinta o atractie de top in destinatii precum Insula Pastelui si nu numai. De la unele dintre cele mai frumoase insule din Fiji la destinatii ecologice din Australia, Pacificul de Sud ofera paradisul perfect care se potriveste perfect cu fanteziile tale tropicale.