Alexandra Cormos
Alexandra Cormos
Senior Cruise Officer
Alexandra Cormos

Senior Cruise Officer

Expert in Croaziera maritima
Linii de croaziera: Carnival Cruise Line, Celebrity Cruises, Celestyal Cruises, Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Royal Caribbean Cruise Line
Ofera feedback acestui agent


Feedback Oferit de clientii sau partenerii nostri
Scris de Aida Ribovici

Am găsit agenția pe internet, am solicitat oferte de călătorie și mi-a răspuns Alexandra. Am primit oferte variate conform cerințelor și nevoilor noastre, informații utile și elaborate, astfel am avut o primă experiență memorabilă pe un vas de croazieră. A fost o colaborare reușită de la ofertă până la întoarcere din vacanță, orice nelămurire a fost lămurită. Vom colabora pe viitor cu siguranță.

Scris de Stancu Ion

A fost minunat și asta se datorează in mare măsură pregătirii croazierei cu informații, detalii, rezolvării prompte a problemelor. Mă bucur că am cunoscut-o pe dra Alexandra Cormos care a transformat o dorință într-o vacanță reușită. Mulțumesc frumos!


Scris de Radut Gheorghe Alexandru

Alexandra ne-a fost de un real folos.Ne-a ținut mereu la curent cu toate informatiile despre croaziera și ne-a trimis in timp util documentele pentru croaziera și zborurile dus-intors din Valencia. Mulțumim frumos,Alexandra !

Scris de Radu Daniel

am fost tratat cu profesionalism de dna Cormos. Multumesc frumos pt recomandare: totul a fost la superlativ.


Scris de Itu-Muresan Corina

Am fost informati, eu si sotul meu, despre aceasta croaziera de catre prietenii nostri; ei au facut multe croaziere si au fost foarte multumiti. Eu am rau de miscare si a durat ceva timp pana sa ma decid. Apoi ne-am prezentat direct la agentie in Cluj-Napoca si am cunoscut-o pe Alexandra, care ne-a oferit toate informatiile necesare cu multa atentie si competenta; in plus, ne-a ajutat sa facem unele alegeri atunci cand nu eram in cunostinta de cauza. Am fost contactati si am beneficiat de toate actele necesare in timp util. Multumim Alexandra si echipei din Cluj-Napoca.

Scris de Matei Serban

Dupa cum am scris si in testimonial totul a fost fabulos! Insa vreau sa va precizez un aspect foarte important. Datorita faptului ca am avut cabina tip SN (suita sau penthouse cum o numesc ei), am intrat in categoria VIP. Toata lumea de la nivelul asta in sus (cabinele standard cu balcon NU)intra in aceasta categorie unde exista un tratament preferential fata de ceilalti. Pe langa diverse servicii in plus, cel mai important este faptul ca toate mesele (inclusiv MD) se pot servi in restaurant a-la-carte, nu in "cantina impinge tava". Experienta ar fi fost mult inferioara fara statutul de VIP care merita cu prisosinta diferenta de bani pentru o cabina de acest gen. Cred ca este important sa explicati acest lucru turistilor care intentioneaza sa mearga in croaziera. Multumesc si cred ca ne vom mai auzi :)


Scris de Marina Cojocaru

In primul rând vreau sa-i mulțumesc Alexandrei pentru vacanța frumoasă pe care am avut-o cu ajutorul ei. Am apelat la Alexandra pentru o croaziera pe Mediterană si ea cu multă răbdare și pricepere ne-a oferit un sejur frumos și interesan,ne-a explicat ce și cum trebuie să facem. Este o drăguța și o profesionistă in ceea ce face. Cu siguranța mai apelăm la serviciile ei și Croaziere.net Mulțumim Alexandra????????

Scris de Oana Sava

Colaborarea cu doamna Alexandra Cormos a fost excelenta, am primit in timp util detaliile necesare calatoriei, iar rezultatul a fost: o vacanta reusita!


Scris de Cristiana Ivanov

Buna ziua! O experienta si o vacanta minunata! Multumim Doamnei Alexandra care a raspuns solicitarilor noastre . Cu siguranta vom reveni.

Scris de Dumitrascu Gabriela

Multumesc dnei Alexandra pentru disponibilitate ,promptitudine,detaliile si informatiile privind croaziera .Vasul de croaziera a fost superb. Multumesc .


Scris de hila iulian

Multumim frumos pentru ajutorul și mai ales promptitudinea de care ați dat dovadă pe parcursul procesului de achiziție a biletelor. Totul a decurs normal, ceea ce a eliminat din posibilul stres cu acest tip de calatorie, nou pentru noi.

Scris de Adi Bercea

Buna ziua, scuze ca scriu cu intarziere aprecierile mele adresate Alexandrei. Alexandra a fost incredibil de prompta, nu a contat pentru ea ora la care am solicitat-o. A tinut legatura cu mine si in timpul croazierei, verificand daca totul este in ordine. Asa o atitudine, mai rar. Cu siguranta, datorita atitudinii Alexandrei, voi colabora pe viitor cu firma d-voastra! Felicitari Alexandra, felicitari companiei pentru asa un angajat dedicat activitatii pe care o desfasoara cu onoare! Cu respect, Adi Bercea


Scris de miron eliza

Ii multumesc doamnei alexandra cormos pentru rabdare, disponibilitate si profesionalism. Implicarea dumneaei a avut foarte mare importanta in decizia de pleca in croaziera.

Scris de Dan Podar

Colaborarea a fost fosrte buna, atat cu firma cat si cu dmna. Alexandra. Profesionisti, recomand cu incredere. Semneaza: "Tigrul" :)


Scris de Steluta Marinescu

Mulțumim foarte mult d-nei Alexandra Cormos pentru înaltul profesionalism și suportul acordat. Felicitări! Cu siguranță vom colabora și în viitor!

Scris de Catalina Constantinescu

O VACANTA MINUNATA! O experienta noua plina de surprize placute si fascinante!