Alexandra Cormos
Alexandra Cormos
Junior Cruise Officer
Alexandra Cormos

Junior Cruise Officer

Expert in Croaziera maritima
Destinatii: Africa, Asia/Africa si Orientul Mijlociu, Caraibe de Est, Caraibe de Vest, Europa de Nord, Grecia/Turcia si Marea Neagra, Mediterana de Est, Mediterana de Vest, Scandinavia si Fiordurile Norvegiene
Linii de croaziera: Carnival Cruise Line, Celestyal Cruises, Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line
Ofera feedback acestui agent


Feedback Oferit de clientii sau partenerii nostri
Scris de Adi Bercea

Buna ziua, scuze ca scriu cu intarziere aprecierile mele adresate Alexandrei. Alexandra a fost incredibil de prompta, nu a contat pentru ea ora la care am solicitat-o. A tinut legatura cu mine si in timpul croazierei, verificand daca totul este in ordine. Asa o atitudine, mai rar. Cu siguranta, datorita atitudinii Alexandrei, voi colabora pe viitor cu firma d-voastra! Felicitari Alexandra, felicitari companiei pentru asa un angajat dedicat activitatii pe care o desfasoara cu onoare! Cu respect, Adi Bercea

Scris de miron eliza

Ii multumesc doamnei alexandra cormos pentru rabdare, disponibilitate si profesionalism. Implicarea dumneaei a avut foarte mare importanta in decizia de pleca in croaziera.


Scris de Dan Podar

Colaborarea a fost fosrte buna, atat cu firma cat si cu dmna. Alexandra. Profesionisti, recomand cu incredere. Semneaza: "Tigrul" :)

Scris de Steluta Marinescu

Mulțumim foarte mult d-nei Alexandra Cormos pentru înaltul profesionalism și suportul acordat. Felicitări! Cu siguranță vom colabora și în viitor!


Scris de Catalina Constantinescu

O VACANTA MINUNATA! O experienta noua plina de surprize placute si fascinante!