Dragos Emilian Hibner
Dragos Emilian Hibner
Senior Cruise Officer
Dragos Emilian Hibner

Senior Cruise Officer

Expert in Croaziera maritima
Destinatii: Alaska, Asia (Orientul Indepartat), Europa de Nord, Mediterana, Repozitionari si Transoceanic
Linii de croaziera: AIDA Cruises, Celebrity Cruises, Celestyal Cruises, Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Royal Caribbean Cruise Line, Seabourn
Ofera feedback acestui agent


Feedback Oferit de clientii sau partenerii nostri
Scris de Aurel Aldea

Atitudine profesionista, amabilitate, sfaturi utile. Recomand ! Am avut o vacanta deosebita cu ajutorul lui Dragos!

Scris de MIRELA RADOI

Dragos este un om minunat foarte dedicat meseriei sale si care pune mult suflet in ceea ce face. Va multumim! Fam.Radoi


Scris de Claudiu Dan

Va multumesc domnule Hibner pentru aceasta experienta si pentru profesionalismul de care ati dat dovada. Cu siguranta dumneavoastra veti fi persoana cu care imi voi face croazierele in continuare. Totul la superlativ despre cum a decurs colaborarea nostra. Multumesc mult

Scris de Rodica Gabriela Kalimtzakis

Mulțumesc pentru mesajul de întâmpinare dragă dl. Dragoș Hibner și pentru serviciile promte pe care mi le-ai oferit, relația agent client a fost excelentă, încă o dată mulțumesc.


Scris de Coman Gabriela

Dragos Hibner m-a ajutat in procesul de rezervare cu sfaturi utile, a fost mereu diaponibil la intrebarile mele si a fat dovada de profesionalism.

Scris de Nicolae Horatiu

Dragos a fost foarte amabil si rabdator. A ascultat si raspuns la toate intrebarile astfel incat sa gasim croaziera potrivita pentru noi. Tot timpul in birou la Brasov m-am simtit bine primit.


Scris de Popescu Gabriela

Am avut parte de o croaziera grozava in Mediterana de Vest iar colaborarea cu dl Dragos Hibner a fost excelenta. Fiind prima mea croaziera, am avut suficiente intrebari de adresat pana m-am hotarat ce anume doresc iar dl Hibner, ca un adevarat profesionist, a raspuns cu amabilitate si stoicism tuturor intrebarilor mele, nu de putine ori, de-a dreptul sacaitoare. Sunt foarte multumita de colaborarea avuta si deja am planuri pentru croaziera viitoare. Multumesc dle Hibner!

Scris de Coman Constantin

Sunt o persoana destul de stricta in ceea ce priveste relationarea profesionala cu oamenii dar pot spune ca Dragos a fost mai mult decat profesionist! Este un om deschis si implicat in ceea ce face. Explica foarte clar si raspunde prompt fiecarei intrebari. Personal sunt foarte multumit si cu siguranta pentru urmatoarele croaziere va fi prima persoana la care o a apelez! Recomand cu incredere!


Scris de Victorita Negura

Am avut parte de o croazieră grozavă în Mediterana de Est la bordul navei MSC Lirica, datorită domnului Dragoș. Toate detaliile au fost puse la punct foarte bine, încât să nu întâmpinăm nici o problemă atât la bordul vasului cât și atunci când coborâm de pe vas. Ii mulțumesc pentru toată seriozitatea și responsabilitatea de care dă dovadă și abia aștept să planificăm următoarea croazieră!

Scris de Negura Ancuta

Am avut parte de o croaziera GROZAVA datorita domnului Dragos. Totul a fost foarte bine planificat si am primit toate informatiile posibile in asa fel incat sa nu intampinam nici o dificultate. Ii multumim pentru tot ajutorul si implicarea accordata! Asteptam urmatoarea croiaziera! ❤️


Scris de Marius Cojocar

Multumesc domnului Dragos pentru suportul oferit in desfasurarea la cele mai inalte standarde a croazierei cu MSC Grandiosa.

Scris de Gimi

Domnul Dragos Hibner foarte atent la detalii si cooperativ in orice problema sau nelamurire . Recomand cu incredere *****


Scris de Lucica Popa

Felicitări pentru amabilitate și profesionalism!

Scris de Irimia Andrei Szilveszter

Fara Dragos nu puteam sa ajungem cu toate actele hartiile necesare imbarcarii avand momentan Covid 19 ne-a ingraunat mult treaba cu teste Covid Certificat Verde si multe altele insa domnul Dragos a fost mereu alaturi 24 din 24 si recomandam tuturor cine cumpara bilete sa le cumpere doar de la domnul Dragos!!! ???????????????? Cel Mai Tare!! experienta lui si amabilitatea lui foarte rara in zilele noastre Asa Un Caracter! Merita Promovare ???? ????


Scris de Victorita Negura

Am avut parte de o vacanță perfectă datorită acestei agenții și în special datorită domnului Dragoș. Cu siguranță vom mai colabora și vă voi recomanda cu cel mai mare drag. O agenție serioasă cu un agent model!

Scris de Calin Floarea

O colaborare perfecta cu un agent model Voi apela cu mare plăcere pentru următoarea vacanța și va voi recomanda cu mare plăcere și convingere ca sunteți foarte buni(și agenția și dl Dragos) Multumesc pentru disponibilitate