Judit Rina Hibner
Judit Rina Hibner
Senior Cruise Officer
Judit Rina Hibner

Senior Cruise Officer

Expert in Croaziera maritima
Destinatii: Asia/Africa si Orientul Mijlociu, Caraibe/Bahamas, Mediterana de Est, Mediterana de Vest, Scandinavia si Fiordurile Norvegiene
Linii de croaziera: Costa Cruises, Hurtigruten, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises
Ofera feedback acestui agent


Feedback Oferit de clientii sau partenerii nostri
Scris de Mirela Cerna

Multumim Judit pentru profesionalism! Unul din cei mai competenti agenti de turism cu care am colaborat in cei peste 10 ani de calatorii si care ne-a raspuns prompt si succint fiecarei intrebari adresate! O recomandam cu tot dragul pe Judit; continuati treaba excelenta pe care o faceti!!

Scris de Burdan Alin

O persoană, Judith, deosebită si profesionistă! Sper si intr o viitoare colaborare , o recomand cu mult drag !


Scris de Maca Dumitru

A fost o vacanța frumoasa ! Condițiile de cazare , serviciile de pe vas și toate celelalte (masa, distracțiile,etc) au fost la un nivel ft bun. Tot grupul a fost incintat! Despre colaborarea cu Judit numai cuvinte de lauda! Va mulțumim .

Scris de Roatis Liliana

Multumim Judit Rina Hibner ! Am primit tot sprijinul si toate informatiile, prompt si detaliat. A dat dovada de transparenta, profesionalism si deschidere fata de clienti. Am colaborat numai online si telefonic dar totul a fost perfect. Cu siguranta o recomandam si mai apelam la Judit☺


Scris de Dana Ivan

Multumim foarte mult pentru consiliere. Croaziera in Mediterana de Vest cu Costa Diadema a fost o alegere inspirata.

Scris de Apostol Diana

O persoana minunata, care ne-a ajutat cu mult profesionalism şi căldura. Am fost foarte încântată de abordarea agentiei, de modul de organizare, ofertare etc. Cu siguranţa vom reveni la croaziere.net


Scris de Aurora MARINEL

Am colaborat cu Judit Rina Hibner pentru prima mea croaziera , deci aveam nevoie de sfaturi si indrumari, pe care nu a ezitat sa mi le dea din plin. Doresc sa mentionez ca a dat dovada de profesionalism atat inainte cat si dupa croaziera. Am tinut o legatura stransa atat prin telefon cat si prin mail-uri si a avut permanent o abordare plina de amabilitate. La viitoarea croaziera nu voi ezita sa o apelez din nou la serviciile ei si o recomand cu caldura si altor viitori turisti.

Scris de DAN CIMPEAN

Eu am doar cuvinte de lauda la adresa doamnei Judit Rina Hiber. Pentru mine a fost prima mea croaziera si colaboram prima data cu aceasta companie. Nu stiam prea multe despre croaziere dar dansa mi-a explicat fiecare detaliu si consider ca mi-a oferit cel mai bun pachet posibil. Mi-a raspuns prompt si profesional fie ca a fost telefonic sau prin email. Nu-mi ramane decit sa-i mai multumesc inca o data si sa incurajez si alti clienti sa apeleze cu incredere .


Scris de Florin Diveica

Mda...... desi sunt greu de multumit- capricii -tipicarii, etc- am fost placut surprins sa gasesc o persoana foaaarte temperamentala, iute, sigura pe ea, bine informata, si.... gata sa asculte inainte de a spune ceva !!!! Felicitari pentru modul exttrem de operativ in care actionati, pentru seriozitate si pentru ca acceptati sa ascultati ce are de cerut partenerul de dialog, inainte de a da o sugestie .....

Scris de Nistor Alexandra

Croaziera noastră a fost superba iar colaborarea cu croaziere.net foarte buna. Noi am colaborat cu dna. Judit Hibner, care a fost foarte amabila și prompta. Dumneaei ne-a ales și cabinele pe nava, care trebuie sa spun, au fost perfect plasate! De asemenea, ne-a oferit toate informațiile necesare și ne-a răspuns la toate întrebările (a fost prima croaziera pentru noi). Un agent de turism cum rar găsești!


Scris de Clara Popescu

Judit este persoana cu care mi-a facut placere sa colaborez. Prompta de fiecare data si cu sugestii foarte utile pe care le-am luat in consideratie si bine am facut:).O recomand cu caldura-cu siguranta va crea sejurul potrivit pt.dvs.

Scris de Mihaela Ionescu

Judit s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni profesionisti cu care am lucrat vreodata in Romania. Sunt impresionata de promptitudine, de amabilitatea cu care a raspuns cu rabdare tuturor cerintelor noastre, de corectitudine si de felul in care stie sa-si faca meseria. Felicitari! Sper sa colaboram din nou.


Scris de Dora Catrangiu

Despre Judit am numai cuvinte de lauda! Din primul moment ne-am"conectat" la fix, a inteles imediat ce vreau si mi-a oferit cele mai bune informatii pentru destinatia vizata. Am planificat impreuna croaziera pas cu pas si mi-a placut ce-a iesit. Pot spune ca e o persoana intuitiva, care acorda intreaga atentie cerintelor clientului. Anticipeaza chiar intrebarile si odera clarificari acolo unde e nevoie. De la inceput prezentarea serviciilor a fost clara si completa, fara sa mai fie nevoie de completari ulterioare. Personalitatea ei o face sa apara in ochii clientilor drept o persoana de incredere, calda si calma. Nu-mi ajunge spatiul sa descriu cat de multumita am fost de tot suportul ei si cat de relaxata am plecat in concediu, stiind ca Judit s-a ocupat de toate! Astept cu nerabdare sa colaboram in continuare pentru urmatoarele croaziere pe care le vom planifica impreuna.

Scris de szekely francisc

Koszonjuk ,az utazas nagyon szep volt ,figyelmes emberek a hajon ,minden ok volt,itthon vagyunk az emlekekel ,tervezzuk a kovetkezo hajokazast. Koszonjuk szep volt !!!


Scris de Hobai Gabriela

Buna ziua!Ne-am intors de doua zile din croaziera cu nava Costa Neo Riviera in Emiratele Arabe si pot sa spun ca a fost o vacanta minunata,cu amintiri de neuitat.Ii multumim dnei Judith ptr amabilitate si promptitudine,ne-a fost de un real ajutor,prin profesionalismul dumneaei.Speram sa mai repetam o astfel de vacanta cat de curand.Va multumim din suflet ptr.tot ajutorul oferit in organizarea acestei vacante.Fam.Hobai si Iorgulescu(Constanta)

Scris de Vasile Loredana

Judit Rina Hibner este o persoana care ne a fost de un real ajutor,o profesionista in ceeace face.Am fost impresionata de promptitudinea si dedicatia acestei persoane.Multumim.Nota 10


Scris de Catalina Pacurar

Nota 10! O placere sa colaborezi cu un om care stie ce are de facut! Ne auzim pentru urmatoarea croaziera!

Scris de Camelia Medrea (Tui Travel Center)

Draga Judit,multumesc MULT pentru promptitudine,oferta detaliata si suportul oferit in vanzarea croazierei pe Asia. Keep up the good work ! :)