Carnival Cruise Line

old explorer v2 icon Scurt Istoric:

Linia de croaziera Carnival Cruise Line, a fost fondata in anul 1970 dar flota a intrat in serviciu abia in 1972 cand vasul TSS Mardi Gras a operat prima croaziera inaugurala din Miami. In urmatorii ani Carnival Cruise Lines a achizitionat vasele ce urmau sa devina faimoase pentru inceputurile lor, precum Carnivale, Festivale si a construit vasul Tropicale, primul vas comandat special pentru ei la constructor.

In 1987 Carnival Cruise Lines a primit distinctia "Cea Mai Populara Linie de Croaziera din Lume" si tot in acest an Carnival Cruise Lines a fost listata la bursa pe Wall Street, urmand sa devina mai tarziu Corporatia Carnival un conglomerat de mai multe linii de croaziera din intreaga lume. In anul 1996 Carnival Cruise Lines a construit primul vas cu un tonaj mai mare de 100.000 tone din acel timp din industrie (cu vasul Carnival Destiny, 101.353 tone).

ship iconFlota:

Flota Carnival Cruise Lines este impartita in 8 mari clase si aici mentionam urmatoarele clase: Fantasy, Triumph, Spirit, Conquest, Splendor, Dream, Sunshine si cea mai noua clasa, Vista.

 

Fiecare clasa are specificul ei, in primul rand in materie de tonaj si de locuri publice dar si facilitati oferite de catre vasele din acea clasa. Clasa Fantasy are ca si caracteristica un tonaj mai mic, de 70.367 de tone si un numar de 8 vase; clasa Triumph are un tonaj de 101.509 de tone si un numar de 2 vase; clasa Spirit are un tonaj intre cele doua clase anterioare, de 88.500 de tone si un numar de 4 vase; clasa Conquest are un tonaj de 110.000 de tone si un numar de 5 vase, aproape de clasa Splendor, in care avem doar un singur vas cu un tonaj de 113.300 de tone.

Ultimele trei clase din flota sunt clasa Dream, ce are un tonaj de 130.000 de tone si un numar de 3 vase alcatuiesc aceasta clasa. In clasa Sunshine este un singur vas cu un tonaj de 102,853 de tone si ultima clasa ce va fi lansata in Aprilie 2016 clasa Vista, reprezentata de vasul Carnival Vista.

Globe iconDestinatii: 

Carnival Cruise Lines opereaza destinatii precum:

- Alaska (sezonalitate: Iunie - Septembrie)
- Australia (sezonalitate: Ianuarie - Decembrie)

 

- Bahamas (sezonalitate: Ianuarie - Decembrie)
- Bermuda (sezonalitate: Aprilie - Noiembrie)

- Canada si Noua Anglie (sezonalitate: Ianuarie - Decembrie)

- Caraibe (sezonalitate: Ianuarie - Decembrie)
- Europa (sezonalitate: Mai - Octombrie)
 

 

- Hawaii (sezonalitate: Ianuarie, Mai, Septembrie - Noiembrie) 
- Mexic (sezonalitate: Ianuarie - Decembrie)

 

Futon bed iconTipuri de cabine:

Dupa o zi intreaga petrecuta la bordul vaselor Carnival Cruise Lines, cu siguranta veti avea nevoie de un somn odihnitor si tocmai de aceea cabinele de la bord sunt foarte confortabile, cu scop de a va pregati pentru o noua zi pe vasele de distractie.

In cabinele Carnival Cruise Lines veti beneficia de urmatoarele: 

Cabina interioara:
Complimentary 24 hour room service

Cabina interioara este cel mai convenabil tip de cabina din punct de vedere al pretului  dar fara a renunta la confortul dumneavoastra. In acest tip de cabina veti avea baie privata, room-service gratuit 24 de ore din 24, televizor, seif, aer conditionat, lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta. In acest tip de cabina pot dormi pana la 5 persoane si exista cabine interconectate dar si cabine pentru persoane cu dizabilitati.

Cabina exterioara:
Ocean view cruise stateroom

Cabina exterioara va ofera posibilitatea sa vedeti privelistile frumoase din croaziera in care navigati. In acest tip de cabina veti avea un geam (dar acesta nu poate fi deschis) baie privata, room-service gratuit 24 de ore din 24, televizor, seif, aer conditionat, lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta. In acest tip de cabina pot dormi pana la 5 persoane si exista cabine interconectate dar si cabine pentru persoane cu dizabilitati.

Cabina exterioara cu balcon:
Breathtaking view from balcony stateroom

Cabina exterioara cu balcon va deschide noi orizonturi, special creata pentru a va oferi o oaza personala de libertate. In acest tip de cabina veti avea un balcon privat (cu o suprafata variabila de la 3 mp si pana la 8 mp), baie privata, room-service gratuit 24 de ore din 24, televizor, seif, aer conditionat, lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta. In acest tip de cabina pot dormi pana la 5 persoane si exista cabine interconectate dar si cabine pentru persoane cu dizabilitati.

Suita:

Spend time on your private balcony

Suita va va face sa va simtiti cu adevarat ACASA! Acest tip de cabina va confera si statutul de VIP, astfel incat veti avea prioritate cand vine vorba de imbarcare/debarcare. In acest tip de cabina veti avea un living separat, balcon privat, baie privata, room-service gratuit 24 de ore din 24, televizor, seif, aer conditionat, lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta. De asemenea veti beneficia si de facilitati speciale doar pentru dumneavoastra. In acest tip de cabina pot dormi pana la 5 persoane si exista cabine interconectate dar si cabine pentru persoane cu dizabilitati.

folder blue music iconDivertisment si locuri publice:

Inainte de a pleca in croaziera e bine sa stii ce facilitati vei avea si cum iti poti petrece timpul liber la bord pentru a te asigura ca nu vei avea nici macar un moment de plictis. Vasele Carnival Cruise Lines sunt denumite FUN SHIP pentru un motiv, cu siguranta alegand aceasta linie de croaziera veti avea parte de distractie de neegalat!

Pe vasele Carnival Cruise Lines te vei putea bucura de un show in stil Broadway, show-uri ce te vor face sa te ridici de pe scaunul tau si dansezi fericit. Nu rata odata ce ai ajuns la bord show-ul "Playlist Productions" sau "Motor City" daca esti fan al dansului, sau daca iti place muzica rock, nu pierde "Getaway Island". Dupa show poti sa iei parte la un spectacol de comedie in Punchliner sau sa mergi sa-ti incerci norocul la Bingo.


Doar la bordul vaselor Carnival Cruise Lines poti urmari un film in cinema-ul IMAX, la bordul vasului Carnival Vista. Daca nu esti fan tehnologie si preferi serile mai romantice, iti propunem un film la cinema-ul "Dive-In" in aer liber, sub cerul instelat alaturi de persoana iubita. In exclusivitate doar la bordul vaselor Carnival Cruise Lines, vei putea sa te bucuri de Sky Ride, o experienta cu adevarat unica, te poti plimba deasupra marii si a puntilor vasului cunoscand cu adevarat senzatia de libertate.

couple iconTuristul tinta: 

-are intre 30-55 de ani
-este o fire foarte activa
-calatoreste cu familia, in cuplu sau singur
-are un buget mediu spre ridicat
-calatoreste in vacantele sale la hoteluri de 3-4 stele
-doreste diversitate
-se simte bine intr-o atmosfera americana, intrucat 90% din pasagerii Carnival Cruise Lines sunt americani
-adora distractia si este o fire orientata spre activitati

support iconDe ce Carnival Cruise Lines?

1. Cea mai mare linie de croaziera specializata pe itinerariile in Caraibe (opereaza tot timpul anului
2. Cinematograf in aer liber
3. Primul si singurul IMAX de la bordul unui vas de croaziera
4. Singura linie de croaziera unde distractia nu se opreste niciodata si este garantata de conceptul: FUN SHIP!
5. Singura linie de croaziera ce gazduieste concerte live ale unor artisti renumiti precum: Kansas, Lady Antebellum, LeAnn Rimes, Olivia Newton-John, Chicago

Stiati ca...