Costa Cruises

old explorer v2 icon Scurt Istoric:

Linia de croaziera Costa Cruises cu sediul la Genova se bucura de o reputatie de servicii de talie mondiala, in stil Italian, si se lauda cu cea mai moderna flota dintre toate companiile de croaziere europene.

Din momentul in care pasiti la bordul acestor nave va dati seama cat de speciale sunt croazierele Costa!

Toate vasele Costa Cruises navigheaza sub pavilion italian si se disting prin urmarirea constanta a excelentei si asumarea unui stil inconfundabil.

Linia de croaziera Costa Cruises este destinata tuturor categoriilor de varsta, de la pasageri tineri de 20 de ani care navigheaza pentru prima oara, pana la seniori.


ship icon Flota:

 

Flota COSTA CRUISES este formata din 12 vase de croaziera, unele dintre acestea fiind destul de longevive si avand lansarea incepand cu nava amiral Costa Rivera din anul 1985 si cu o capacitate de 984 pasageri. 

Anii '90 a adus o crestere majora in flota COSTA CRUISES, alaturandu-se in 1992 Costa Clasica, in 1993 Costa Romantica si in 1996 Costa Victoria. 

Din acest an, COSTA CRUISES a lansat tot mai multe vase grandioase, ajungand in prezent la vase de o capacitate maxima de 6554 locuri. 

 

 

Costa Fortuna a fost lansata in noiembrie 2003,  Costa Magica, nava sa sora a fost introdusa in noiembrie 2004. In mai 2007 a fost lansata Costa Serena, iar in iunie 2009 Costa Pacifica s-a alaturat flotei.

Costa Luminosa, a reprezentat un nou prototip in anul 2009, cu o o capacitate de 2260 de pasageri este de fapt mai mica decat surorile sale si a fost conceputa ca o noua experienta Costa Cruises.

   

Costa Deliziosa s-a alaturat flotei in ianuarie 2010. Ultimele nave ce fac parte din clasa Concordia – Costa Favolosa a fost lansata in iulie 2011, iar Costa Fascinosa in 2012.

 

Vasul Costa Diadema a fost lansat in Noiembrie 2014 si nava include inovatii exclusive pe partea de restaurante, divertisment si tehnologie si este o nava clasata pe locurile medii din Europa, cu o capacitate de 5000 de pasageri.

 

In prezent, s-au mai alaturat flotei Costa Cruises urmatoarele nave:

Costa Venezia, vas ce a fost lansat in anul 2019 cu un tonaj de 135.225 tone si cu o capacitate de minima de 4.028 si maxima 5.260 pasageri , lansat la inceput pentru a naviga pe piata Chineza, insa din mai 2022 se va intoarce in Europa. 

 

Croaziera 2022 - Grecia/ Turcia/ Marea Neagra (Istanbul) - Costa Cruises - Costa Venezia - 7 nopti

 

Costa Smeralda, vas ce a  fost lansat in anul 2019 cu un tonaj de 185.010 tone si o capacitate minima de 5.224 si maxima de 6.554 pasageri.

Costa Firenze, nava a fost scoasă din santier naval pe 6 noiembrie 2019 si a fost lansata in anul 2020 cu un tonaj de 135.225 tone si o capacitate de 5260 pasageri. 

Costa Firenze (Costa Cruises) - Vase de croaziera

Costa Toscana, a fost lansata in anul 2021 cu un tonaj de 185.010 tone si cu cea mai mare capacitate de 6.554 pasageri, iar din punct de vedere al designului este sora geamana a Costa Smeralda. 

 

Vase de croaziera - Costa Cruises


Globe iconDestinatii:

Dintre destinatiile cele mai importante operate de linia de croaziera Costa Cruises, putem enumera urmatoarele : Mediterana, Fiorduri si Capitalele Baltice, America de Nord, Caraibe, Asia, Africa, Orientul Mijlociu, Oceanul Indian, etc.

Costa Cruises ofera una dintre cele mai cuprinzatoare si diverse selectii de itinerarii din industria de croaziere. De fapt este una dintre putinele linii care are itinerarii in Mediterana pe parcursul intregului an.

- Asia de Sud (sezonalitate: Noiembrie - Martie)

Exista itinerarii de doua saptamani din Singapore si Hong Kong, navigand catre Vietnam, China, Filipine, Malaezia.- America de Sud (sezonalitate: Noiembrie - Februarie)

 Itinerariile din America de Sud includ opriri in porturi precum Santos sau Rio de Janeiro, Puerto del Este sau Buenos Aires.

 

- Emiratele Arabe Unite (sezonalitate: Decembrie - Aprilie)

Costa Cruises exploreaza de asemenea noi parti ale lumii, iar itinerariile vaselor in Emirate includ mai multe innoptari in marile porturi

Regiunile din Europa includ Mediterana de Est, de Vest si partea de nord cu Marea Baltica si Fiordurile Norvegiene.

- Europa de Sud (sezonalitate: Ianuarie - Decembrie)

- Europa de Nord (sezonalitate Mai - Septembrie)


- Oceanul Indian (sezonalitate Decembrie - Februarie)
Linia de croaziere Costa este una dintre putinele linii care opereaza itinerarii in aceasta zona.


Futon bed icon Tipuri de cabine

Pe fiecare nava, linia ofera o gama larga de cabine pentru a se potrivi oricaror asteptari din partea turistilor, sunt mobilate intr-un stil modern si functional, insotite bineinteles de servicii excelente.

Cabinele Classic sunt pozitionate pe puntile inferioare ale navei. Acestea va ofera cele mai accesibile preturi pentru fiecare tip de cabina (interioara, cu fereastra, cu balcon), tot confortul unei cabine standard precum si libertatea de a va bucura de toate serviciile si facilitatile disponibile pe nava.

Cabinele Premium au o pozitie privilegiata pe puntile superioare ale navei si ofera beneficii incantatoare, precum mic dejun continental gratuit servit la cerere in cabina, room service gratuit 24/24 precum si optiunea de a va rezerva masa si ora cinei la restaurant.Cabina interioara:

Cabina interioara este cel mai convenabil tip de cabina din punct de vedere al pretului  dar fara a renunta la confortul dumneavoastra. In acest tip de cabina veti avea baie privata, televizor, seif, aer conditionat, lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta. In acest tip de cabina pot dormi pana la 4 persoane si exista cabine interconectate dar si cabine pentru persoane cu dizabilitati.Cabina exterioara cu geam:

Cabina exterioara va ofera posibilitatea sa vedeti privelistile frumoase din croaziera in care navigati. In acest tip de cabina veti avea un geam (dar acesta nu poate fi deschis) baie privata, televizor, seif, aer conditionat, lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta. In acest tip de cabina pot dormi pana la 4 persoane si exista cabine interconectate dar si cabine pentru persoane cu dizabilitati.


Cabina exterioara cu balcon:


Cabina exterioara cu balcon va deschide noi orizonturi, special creata pentru a va oferi o oaza personala de libertate. In acest tip de cabina veti avea un balcon privat (cu o suprafata variabila de la 3 mp si pana la 8 mp), baie privata, televizor, seif, aer conditionat, lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta. In acest tip de cabina pot dormi pana la 4 persoane si exista cabine interconectate dar si cabine pentru persoane cu dizabilitati.


Suita exterioara cu balcon:


Suita va va face sa va simtiti cu adevarat ACASA! In acest tip de cabina veti avea un living separat, balcon privat, baie privata, room-service gratuit 24 de ore din 24, televizor, seif, aer conditionat, lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta. De asemenea veti beneficia si de facilitati speciale doar pentru dumneavoastra. In acest tip de cabina pot dormi pana la 5 persoane si exista cabine interconectate dar si cabine pentru persoane cu dizabilitati.folder blue
                          music iconDivertisment si locuri publice:

Acum, mai mult ca niciodata, oamenii au descoperit placerile all-inclusive ale unei vacante de croaziera. Costa Cruises ofera o experienta potrivita fiecarui gust si buget. Fie ca mergeti cu familia, prietenii, in cuplu, in luna de miere sau singuri veti avea parte de o vacanta de vis, fara stresul de a planifica una. Va puteti relaxa la soare, rasfata la spa sau bucura de spectacole, cine romantice, va puteti incerca norocul la cazino sau dansa toata noaptea in club. Show-urile in stil european sunt foarte apreciate de catre pasageri, iar animatia de la bordul vasului este mai vie decat la orice alta linie.


La bordul navelor Costa veti regasi o atmosfera antrenanta si plina de viata, distractia continuand de multe ori pana la cele mai tarzii ore ale noptii. Fanii ideii de wellness pe mare pot regasi la bordul a 7 nave ale flotei cel mai modern si inovator concept Spa - Samsara Spa care se intinde pe suprafate de 3.000 mp si pana la 6.000 mp (in functie de dimensiunea navei) si care va ofera posibilitatea de a va caza in cabine cu acces direct si nelimitat la zona Spa si de a cina in exclusivul Restaurant Samsara cu meniuri hipocalorice bazate pe principiul echilibrului si a armoniei.

 
couple icon Turistul tinta:

- are intre 20-75 ani

- calatoreste cu familia, in cuplu sau singur

- are un buget mic spre mediu

 -calatoreste in vacantele sale la hoteluri de 3-4 stele

- doreste diversitate

- se simte bine intr-o atmosfera italiana, intrucat 50% din pasagerii Costa Cruises sunt italieni, mai ales pe itinerariile din Europa

- adora distractia si este o fire orientata spre activitati

- este o fire activa


support iconDe ce Costa Cruises?

 1. navigare in stil italian
 2. personal la bordul vasului preponderent european
 3. activitati unice la bordul vaselor
 4. sala de fitness de ultima generatie
 5. lectii de golf
 6. cinematograf in aer liber
Stiați ca...
Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Nicu si Mihai
Nicu si Mihai

Intr-adevar am avut o vacanta frumoasa la bordul Navei Costa Pacifica! Totul a fost OK cu imbarcarea si condițiile de cazare super. Poate doar preferam o camera mai jos sau cel putin mai departe de sălile...

Vezi parerea »
Scris de Chistol Costachescu Danut
Chistol Costachescu Danut

Ne-am intors cu bine , este o experienta de neuitat,nava este la un standard inalt ,nu putem reprosa nimic in legatura cu imbarcarea-debarcarea,spectacole,transferuri,excursii-este impresionant totul se...

Vezi parerea »
Scris de Familia Pocse
Familia Pocse

Buna ziua, In primul rand dorim sa va multumim de urari si sa va transmitem ca toata lumea s-a simtit minunat la bordul vasului, iar locatile vizitate au fost foarte frumoase si interesante. Impresii de...

Vezi parerea »