Crystal Cruises

old explorer v2 icon Scurt Istoric:

Linia de croaziera Crystal Cruises a fost creata in anul 1988, cu viziunea de a stabili standarde complet noi in croazierele de lux si explorarea marilor lumii. Primul vas de croaziera al liniei, a fost Crystal Harmony, care a debutat in anul 1990 si anunta spatii publice impresionante care se asemanau cu marile sali de dans de odinioara, cazinouri generoase si restaurante spatioase. In anul 2005, vasul Crystal Harmony a fost retras din flota Crystal Cruises, iar in prezent din flota liniei fac parte vasele Crystal Symphony (care a fost lansat in anul 1995) si Crystal Serenity (care a fost lansat in anul 2003).

La inceputul anului 2015, liderul global din domeniul ospitalitatii: Genting Hong Kong (GHK) a achizitionat linia de croaziera Crystal Cruises de la compania fondatoare: Nippon Yusen Kabushiki Kaisha (NYK), cu angajamentul de a duce mai departe acest brand si a extinde flota cu inca un vas de croaziera pana in 2018 care o sa fie unul dintre cele mai luxoase vase de croaziera din industrie. 

Combinatia dintre vasele de croaziera spectaculoase si personalul profesionist si dedicat, au ridicat Crystal Cruises la unul dintre cele mai inalte standarde in ceea ce priveste luxul.

ship iconFlota:

Linia de croaziera Crystal Cruises detine in prezent vasele Crystal Symphony si Crystal Serenity, care sunt proiectate exceptional si incorporeaza cele mai bune concepte de design din bransa. 

Crystal Symphony

Vasul Crystal Symphony a fost lansat in 03 Mai 1995, are 51 044 de tone si o capacitate de 922 de pasageri. Raportul pasager - personal este de 1,64:1 (unul din cele mai ridicate dintre liniile de croaziere de lux). Facilitati: receptie 24 de ore, centru medical 24 de ore, serviciul complet de majordom, spalatorie, servicii de infrumusetare si wellness pentru femei si barbati, sistem audio StarSound prin infrarosu disponibil in teatrul Hollywood, serviciul de fax si servicii de secretariat disponibile la cerere, servicii fotografice digitale complete (inclusiv printare si stocare pe CD), serviciul de telefon prin satelit si telefon mobil, serviciul de tender disponibil la nevoie, seif, consultant pentru viitoarea croaziera la bordul vasului, serviciul de inchiriere Ipaduri si laptopuri.

Crystal Serenity

 

Vasul Crystal Serenity a fost lansat in 07 Iulie 2003, are 68 870 de tone si o capacitate de 1070 de pasageri. Raportul pasager - personal este de 1,65:1 (unul din cele mai ridicate dintre liniile de croaziere de lux). Facilitati: receptie 24 de ore, centru medical 24 de ore, serviciul complet de majordom, spalatorie, servicii de infrumusetare si wellness pentru femei si barbati, sistem audio StarSound prin infrarosu disponibil in teatrul Hollywood, serviciul de fax si servicii de secretariat disponibile la cerere, servicii fotografice digitale complete (inclusiv printare si stocare pe CD), serviciul de telefon prin satelit si telefon mobil, serviciul de tender disponibil la nevoie, seif, consultant pentru viitoarea croaziera la bordul vasului, serviciul de inchiriere Ipaduri si laptopuri. 

Incepand cu luna Decembrie 2015, linia de croaziera Crystal Cruises, va lansa unul dintre cele mai luxoase yachturi All inclusive si anume Crystal Esprit (cu o capacitate de doar 62 de pasageri) care va avea itinerarii in Insulele Seychelles. 

Globe iconDestinatii: 

Itinerariile propuse de linia Crystal Cruises cuprind destinatii bogate pe tot globul, oferind pasagerilor oportunitati fara precedent in explorarea lor. 

- Alaska

 

- Asia

 

- Australia si Noua Zeelanda

 

- Africa

 

- Canada si Noua Anglie

 

- Caraibe

 

- Marea Mediterana

 

- Riviera Mexicana

 

- Hawaii si Pacificul de Sud

 

- Canalul Panama

 

- America de Sud

 

- Orientul Mijlociu

- Europa de Nord

- Groenlanda

- Coasta Pacificului


 

Futon bed iconTipuri de cabine:

Cabinele si suitele de la bordul vaselor Crystal Symphony si Crystal Serenity sunt sanctuare rafinate si pline de comfort.

La bordul vasului Crystal Symphony, exista 8 punti pentru pasageri, dintre care 5 punti sunt destinate celor 461 de cabine: 

- 2 Suite Crystal Penthouse cu veranda (categoria CP - aproximativ 91 metri patrati)

- 19 Suite Penthouse cu veranda (categoria PS - aproximativ 45 metri patrati)

- 44 Cabine Penthouse cu veranda (categoria PH - aproximativ 34 metri patrati)

- 214 Cabine deluxe cu veranda (categoria A1 - B2 - aproximativ 22 metri patrati)

- 182 Cabine deluxe cu geam (categoria C1 - E2 - aproximativ 18 metri patrati)

- 3 Cabine pentru persoane cu dizabilitati locomotorii: o cabina Penthouse si 2 cabine cu veranda

- 26 Cabine interconectate si 100 cabine triple disponibile pentru familii

La bordul vasului Crystal Serenity, exista 9 punti pentru pasageri, dintre care 5 punti sunt destinate celor 535 de cabine:
 

- 4 Suite Crystal Penthouse cu veranda (categoria CP - aproximativ 125 metri patrati)

- 33 Suite Penthouse cu veranda (categoria PS - aproximativ 50 metri patrati)

- 72 Cabine Penthouse cu veranda (categoria PH - aproximativ 37 metri patrati)

- 70 Cabina PURE hipoalergenice cu veranda (categoria P - 25 metri patrati)

- 286 Cabine deluxe cu veranda (categoria A - B - aproximativ 25 metri patrati)

- 70 Cabine deluxe cu geam (categoria C - aproximativ 20 metri patrati)

- 8 Cabine pentru persoane cu dizabilitati locomotorii: 2 cabine Penthouse si 2 cabine cu veranda si 4 cabine cu geam

- 46 Cabine interconectate si 178 cabine triple disponibile pentru familii

Facilitatile cabinelor si suitelor: room service 24 de ore, minibar cu apa imbuteliata si bauturi racoritoare, asternuturi din bumbac egiptean 100%, pilote de plus sau puf, zona spatioasa de sedere, televizor cu ecran plat si sistem audio, internet WI-FI, baie cu dus sau cada, chiuveta dubla, 2 uscatoare de par, papuci de casa, produse de baie Aveda, halat de baie, oglinda, telefon in cabina si baie, paturi matrimoniale sau 2 paturi, sifonier generos cu rafturi pentru pantofi, umbrela, seif, ceas cu alarma, patura de mohair.

Facilitati extra pentru oaspetii din cabine/suite Penthouse categoriile PH, PS si CP: majordom personal, serviciul de impachetare si despachetare a bagajelor, minibar care are pe langa apa imbuteliata si bauturi racoritoare si bere si vin, sampanie de bun venit in cabina, verande spatioase, dressing, articole din sticla Riedel, cada cu jacuzzi, cabina de dus separata, serviciu de calcare a hainelor, produse de papetarie personalizate, serviciul de curatare a papucilor, zona de servire a ceaiului cu canapea, room service in timpul serii de la restaurantele de specialitate, binoclu. Doar pentru oaspetii cazati in suitele PS: internet gratuit (2 ore) si 1 ora de convorbiri gratuite de pe telefonul din suita pe uscat. Doar pentru oaspetii cazati in suite Crystal Penthouse: sampanie Cristal gratuiaă, spalatorie gratuiaă, ziar livrat zilnic, internet nelimitat, 2 ore de convorbiri gratuite de pe telefonul din suita pe uscat, transfer pe vas gratuit, invitatie din partea capitanului pentru un tur privat de vas, biblioteca, un spatiu dedicat majordumului dotat cu aparat de cappuccino, masina de gheta, cuptor cu microunde si multe altele.
 

folder blue music iconDivertisment si locuri publice:

Din anul 2013 Crystal Cruises a initiat un program prin care medicii de la Cleveland Clinic sustin seminarii de wellness si sanatate la bordul vaselor. Pe anumite itinerarii selectate, pasagerii se pot bucura de degustari gratuite de vin, prezidate de un expert de la Society of Wine Educators. 

Locuri publice la bordul vaselor Crystal Cruises: receptia Crystal Plaza si zona de bar cu pian Crystal Cove, zona de cumparaturi Avenue of the Stars (magazine de haine, bijuterii, etc), cazinoul Crystal (unde oaspetii isi pot incerca norocul la jocurile de Blackjack, Ruleta, Poker, etc), o varietate de baruri si lounge-uri  precum Galaxy Lounge, Starlite Club, Palm Court lounge, Bridge Lounge, sala de spectacole Hollywood (cu spectacole in still Broadway), centrul de internet Computer University@Sea, centrul pentru copii Fantasia si Waves pentru adolescenti, biblioteca. Facilitati fitness: Feng Shui Crystal Spa, centru de fitness si instructor personal, Pilates, cursuri de spinning, zona de relaxare si tratamente, coafor, salon manichiura/pedichiura, sauna uscata, pista de jogging, punte pentru activitati sportive precum golf, tenis, masa de tenis, piscina Seahorse si jacuzzi exterior.

Piscina Seahorse 

Hollywood Theatre


couple iconTuristul tinta: 

- persoana cu varsta cuprinsa intre 30 - 60 ani 
- calatoreste in cuplu, singur sau cu familia
- are un buget foarte ridicat
- pasionat de croaziere de lux cu servicii impecabile, de mancaruri fine si bauturi rafinate, dar si de servicii personalizate
- face parte dintr-un cerc exclusivist, care a descoperit cu adevarat ce inseamna lux-ul
- se va simti bine intr-un mediu intim indiferent de varsta
 

support iconDe ce Crystal Cruises?

1. Servicii extraordinare la bordul vaselor care au fost premiate cu numeroase distinctii.

2. Posibilitati extravagante de cazare, unele care includ si serviciul de majordom.

3. O varietate de restaurante si specialitati de mancare din intreaga lume.
  
4. Raport pasager - personal de 1.65:1 pentru servicii de o calitate exceptionala.

5. Restaurante cu bucatari celebri si preparate premiate.

Stiati ca...