Cunard Line

old explorer v2 icon Scurt Istoric:

Acum 178 de ani, in anul 1840, Sir Samuel Cunard a navigat la bordul vasului Britannia si a lansat ruta transatlantica, operata de pacheboturi. De la aceasta data, Cunard Line a mai detinut foarte multe vase, de la micutele vase Britannia, Persia, Abyssinia si pana la frumoasele regine Queen Mary 2, Queen Victoria si Queen Elizabeth. Cunard Line a fost singura companie de croaziere din lume, ce a continuat sa faca traversari ale oceanului cu pacheboturi dupa anii 1970. Chiar si pana in ziua de astazi, au ramas cei mai cunoscuti in materie de itinerarii Transatlantice, acestea fiind de cele mai multe ori mai accesibile decat un bilet de avion la clasa Business sau First spre New York dinspre Europa.


ship iconFlota:

Flota Cunard Line este compusa din trei vase:

Queen Mary 2: 151.400 de tone, cu o capacitate de 2620 de pasageri in ocupatie dubla. Acest vas este considerat vasul amiral al flotei Cunard Line, fiind singurul vas special conceput pentru a opera itinerarii transatlantice pe tot parcursul anului. La bordul acestui vas pe durata unei croaziere transatlantice va puteti bucura de serviciile superbe pe care le veti primi in cadrul Spa-ului, sa mergeti la Planetarium sa observati stelele si planetele dar daca doriti o activitate mai relaxanta, puteti viziona un film la cinema-ul 3D.Queen Victoria: 90.000 de tone, cu o capacitate de 2014 de pasageri in ocupatie dubla. Imediat dupa lansare, Queen Victoria a devenit si cel mai indragit vas din flota, datorita elegantei si splendorii de la bord. Printre caracteristicile vasului, amintim marmura spectaculoasa folosita in decorare, precum si lemnul masiv ce se regaseste peste tot la bord, la partea de mobilier.


Queen Elizabeth: 92.400 de tone, cu o capacitate de 2092 de pasageri in ocupatie dubla. Acest vas este si cel mai nou din flota, fiind lansat in 2010, botezat de catre Maiestatea Sa Regina Angliei. Eleganta sa si facilitatile moderne de la bord au facut ca acest vas sa castige multe premii si sa devina unul dintre vasele preferate ale turistilor.


Globe iconDestinatii: 

Cunard Line opereaza destinatii precum: 
- Africa
- Insulele Pacifice si Australasia 
- Europa
- Caraibe 
- America Centrala si Canalul Panama 
- Orientul Indepartat 
- Orientul Mijlociu 
- Hawaii
- SUA & Canada 
- Transatlantic 
Futon bed iconTipuri de cabine:

Cabinele de la bordul vaselor Cunard Line vin intr-o varietate foarte larga. Toate cabinele (interioare, exterioare sau cu balcon) includ lucrurile de baza: o canapea, un mini bar, seif, telefon, aer conditionat, un birou cu scaun, oglinzi cu lumini, baie privata, un dulap cu foarte mult spatiu de storare dar si halate de baie si papuci de casa.

Cabinele interioare au un mic hol la intrare, un sifonier spatios, birou, televizor, aer conditionat, seif, baie privata si doua paturi ce se pot converti intr-un pat matrimonial. Aceste cabine au o suprafata maxima de 22 mp.Cabinele exterioare sunt impartite in doua categorii: cu vedere obstruata si cu vedere neobstruata. Ambele categorii au in dotare un sifonier spatios, birou, televizor, aer conditionat, seif, baie privata si doua paturi ce se pot converti intr-un pat matrimonial. Aceste cabine au o suprafata maxima de 18 mp.


Cabinele exterioare cu balcon au o zona de zi cu o canapea de doua locuri si o masuta de cafea dar si facilitatile clasice precum sifonierul spatios, baia privata, aer conditionat, televizor, birou si doua paturi ce se pot converti intr-un pat matrimonial. Aceste cabine pot avea balconul obstruat de catre barcile de salvare. Suprafata pentru cabinele cu balcon obstruat este de 21 mp, pe cand pentru cabinele cu balcon neobstruat, suprafata maxima poate atinge 44 mp.


Minisuitele Princess Grill Suites sunt varianta mai spatioasa a cabinelor cu balcon fara nicio separare intre zona de dormit si living. Acestea au zona de living foarte frumos decorata si doua sifoniere spatioase precum si un dulap cu sertare. Baile sunt dotate cu cazi mari, cu produse de igiena intima dar si cu burete de baie si un kit de ingrijirea unghiilor. In aceste suite pasagerii vor primi zilnic un bol cu fructe proaspete, o sticla de vin de Bun Venit dar si acces la serviciile concierge. Pasagerii din aceste cabine pot cina la Restaurantul Princess Grill.
Grand Suitele Queens Grill sunt cele mai bune categorii de cazare de la bordul vaselor Cunard Line. Sunt doar cateva din acestea la bordul unui vas si cu siguranta intr-o suita de acest gen te vei simti ca un rege si o regina. Acestea sunt cele mai luxoase cabine de la bord, in care aveti clopotel sa sunati la concierge si sa vina in intampinarea dvs. valetul. Dormitorul are si un dressing suficient de spatios mai ales pentru croazierele de 4 luni in jurul lumii. Zona de zi este dotata cu o canapea, televizor, masa de servit aperitive si scaune dar si un separeu unde veti putea servi cina alaturi de invitatii dvs. Aceste suite au o suprafata maxima de 199 mp.
folder blue music iconDivertisment si locuri publice:

Daca veti alege Cunard Line cel mai probabil ca veti intalni la bord fete cunoscute, inclusiv scriitori, actori, producatori de film, politicieni, exploratori, oameni de stiinta sau astronauti. Acesti oameni sunt invitati sa ia parte la programul CUNARD INSIGHTS, unde se discuta despre subiecte interesante cu cate un invitat celebru.

 
Un numar de evenimente muzicale va vor incanta urechile, incepand de la muzica Rock cu trupe precum Crosby, Stills & Nash si pana la Orchestra Nationala de Muzica Simfonica dirijata de Anthony Inglis. Nu aveti cum sa va plictisiti nicio clipa la bord.


In cazul in care doriti sa aveti parte de un divertisment unic si mai cultural, Cunard Line este linia care va poate propune fie sa luati parte la un curs de actorie in cadrul Royal Academy of Dramatic Art sau sa beneficiati de un curs gratuit in planetarium in cadrul Royal Astronomical Society.

 

couple iconTuristul tinta: 

- calatori sofisticati, foarte bine educati
- pasionati de croaziere transatlantice
- varsta medie este de 50 de ani la bordul vaselor Cunard Line
- bugetul pasagerilor Cunard Line este ridicat
- pasagerii Cunard Line sunt iubitori de lux, de mancaruri fine si servicii personalizate la maxim
 
 
support iconDe ce Cunard Line?

1. Pentru ca te vei simti cu adevarat ca un rege si o regina gratie serviciilor de la bord
2. Pentru a descoperi lumea in eleganta si lux
3. Pentru ca doar aici se mai pastreaza traditia servirii ceaiului de la ora 17:00 cu Serviciul "White Star"
4. Pentru ca experienta celor 175 de ani de activitate spune totul
5. Pentru ca e singura linie de croaziera specializata pe itinerarii transatlantice

Stiati ca...

Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Cristina Palcu
Cristina Palcu

Multumesc, am avut o croaziera deosebita, vasul este superb,  mai multe  impresii precum si cateva poze o sa va trimit in curand.   O zi frumoasa, Cristina Palcu

Vezi parerea »