Disney Cruise Line

old explorer v2 icon Scurt Istoric:

Disney Cruise Line este o linie de croaziera americana, companie detinuta si operata de Walt Disney Parks & Resorts, o divizie a Walt Disney Company care are sediul in Celebration, Florida. Compania este condusă de presedintele Karl Holz, ca parte a diviziei Walt Disney Parks & Resorts.

Disney Magic a inceput sa functioneze la 30 iulie 1998, iar Disney Wonder a inceput sa opereze itinerarii din 15 august 1999. Navele contin fiecare 900 cabine si nu sunt identice in proiectarea lor, cu o multime de variatii in design interior, restaurante si locuri de divertisment. Ambele contin zone destinate exclusiv pentru diferitele categorii de varsta, inclusiv copii, adolescenti si adulti. Rutele actuale sunt in Bahamas si in Caraibe.

Pentru o calatorie in lumea magica Disney, alaturi de personajele celebre din desene animate, prezente la bord, alegeți o croaziera pe unul din vasele liniei Disney Cruises. Mai mult decat un parc de distractii plutitor, la bord aveti la dispozitie pe langa spațiile special amenajate pentru copii si adolescenti si locuri destinate exclusiv adultilor. Astfel va puteti bucura de o vacanta in familie, in care fiecare se va simti bine.

 

ship icon Flota:
 

Disney Cruise Line opereaza in prezent cu patru nave, Disney Magic, Disney Wonder, Disney Dream lansata in 2011 si Disney Fantasy lansata in 2012.


 
Vasul Disney Dream este cel de-al treilea vas din flota liniei de croaziera Disney Cruise. Oferă 14 punti impresionante cu o lungime de 104 metri patrati si o latime maxima de 12 metri patrati, nava avand un tonaj de 130.000 tone, include 1250 de cabine si o capacitate de cazare de 4000 de pasageri, cu tot cu membrii echipajului, fiind de peste 1458 de persoane. Bazandu-se pe stilul clasic al primelor 2 nave, Disney Magic si Disney Wonder, vasul Disney Dream este un vas distins clasic, cu un design specific secolului 20. Asa cum era de asteptat de la linia de croaziera Disney, vasul a fost conceput cu familia in minte, combinandu-se stilul elegant cu facilitatile convenabile, cu stropi de magie si industrie de croaziera in premiera, cum ar fi spectaculosul Aqua Duck. Vasul Disney Fantasy este construit in stilul clasic, dupa modelul surorii sale, vasul Disney Dream, fiind al patrulea vas in extinderea flotei linei de croaziera Disney.Conceput ca un vas clasic-modern, Disney Magic evoca frumusetea si magia epocii de aur a calatoriilor pe ocean. Nava a fost atent conceputa pe santierele navale Ficantieri, fiind o imbinare intre lux, tehnologie si confort. Disney Magic este unul dintre cele mai admirate si mai usor de recunoscut vase de croaziera, avand un design distinctiv cu picturi si sculpturi din indragita lume Disney. Are o lungime de 293 m, o latime de 32 m si o greutate de 83.000 tone, putand sa transporte pana la 2400 de pasageri. La bordul vasului Disney Magic se afla mai multe cluburi si zone de joaca pentru copii. Restaurantele vasului ofera feluri de mancare cu arome din Caraibe si nordul Italiei. Exista 3 piscine: una pentru copii, una pentru familii si una pentru adulti, pe puntea 9.Disney Wonder este un vas de croaziera care se distinge prin design sofisticat si inovatie. Nava, ca si sora sa Disney Magic, combina stilul elegant cu cel distractiv. Astazi, Disney Wonder este una dintre cele mai apreciate si usor de recunoscut nave din lume. Ca Disney Magic, Disney Wonder are o lungime totala de 293 de metri, o latime maxima de 32 metri si o greutate de 83.000 tone. Nava poate transporta până la 2400 de pasageri, impreună cu cei 945 membri ai echipajului.Globe iconDestinații:
 

Destinatiile pe care opereaza sunt in Alaska, Mediterana, Europa de Nord, Bahamas, Hawaii şi in Caraibe.
 

Alaska (sezonalitate: mai-septembrie)


Bahamas (sezonalitate: octombrie-martie)
 


Caraibe (sezonalitate: martie-aprilie, septembrie-ianuarie)
 

Europa (sezonalitate: aprilie-septembrie)


Hawaii (sezonalitate: ianuarie-decembrie)


Futon bed icon Tipuri de cabine:
 

Navele contin fiecare 900 cabine si nu sunt identice in proiectarea lor, cu o multime de variatii in design interior, restaurante si locuri de divertisment. Ambele contin zone destinate exclusiv pentru diferitele categorii de varstă, inclusiv copii, adolescenti si adulti.


Cabina interiora are o suprafata de aproximativ 17 de metri patrati, unele au paturi suplimentare ce pot acomoda pana la 5 pasageri. Printre facilitatile dintr-o cabina interioara standard se numara doua paturi de o persoana ce se pot transforma intr-un pat matrimonial, baie privată cu dus, sampon, balsam, gel de dus, lenjerii din bumbac, TV prin satelit, frigider, uscator de par, seif, dulap, telefon si birou.Cabina exterioara cu geam va ofera posibilitatea sa vedeti privelistile frumoase din croaziera in care navigati. In acest tip de cabină veti avea un geam (dar acesta nu poate fi deschis) baie privata, televizor, seif, aer conditionat, lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta, TV prin satelit, frigider, uscator de par, seif, dulap, telefon si birou. In acest tip de cabina pot dormi pana la 5 persoane, sunt perfect concepute pentru familiile cu copii.Cabina exterioara cu veranda deschide noi orizonturi, fiind special creata pentru a va oferi un nivel ridicat de confort. In acest tip de cabină veti avea un balcon privat (cu o suprafata variabila de la 3 mp si pana la 8 mp), baie privata, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă, TV prin satelit, frigider, uscator de par, seif, dulap, telefon si birou pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta. In acest tip de cabina pot dormi pana la 6 persoane, iar suprafata este de aproximativ 22 mp.Suita Concierge cu veranda si două dormitoare, acest tip de cabina pot primi pana la 7 oaspeti in cabina oferindu-le intreg confortul de care au nevoie prin facilitatile ei. Aceasta cabina detine doua bai, un pat matrimonial in primul dormitor, doua paturi twin in cel de-al doilea dormitor si un living cu o canapea extensibila. In acest tip de cabină veti avea un balcon privat (cu o suprafata variabila de pana la 8 mp), baie privata, televizor, seif, aer conditionat, lenjerie special aleasa, TV prin satelit, frigider, uscator de par, seif, dulap, telefon si birou. Suprafata cabinei este de 87 de metri patrati.folder blue
                          music iconDivertisment si locuri publice:

Ultimele vapoare ale flotei sunt reprezentative, mai mari, mai bine dotate, mai moderne. Disney Dream si Disney Fantasy aduc un plus major prin adaugarea unui tobogan enorm numit AquaDuck, o placere atat pentru copii, cat si pentru adulti. Aceste doua ultime vapoare, construite in 2011, respectiv 2012, au o lungime de aproximativ 340 de metri si un numar de 1250 de cabine, concurand cu cele mai mari ambarcatiuni de gen din lume.Sunt putini aceia care se intorc acasa nemultumiti in urma unei experiente la bordul Disney Cruises pentru ca, in fond, aici toata lumea este tratata in mod egal. Copiii sunt tratati extraordinar - si cand spunem asta, ne referim la faptul că fetitele sunt prinţese, iar baietii sunt printi, toti avand posibilitatea sa participe la multitudinea de activitati zilnice, menite să oboseasca si cel mai energic dintre copii. Totusi, Disney Cruises nu se adreseaza in exclusivitate copiilor. Exista zone special concepute pentru adulti, atat pe vaporul Disney Magic cat si pe Disney Wonder, incluzand aici o piscina mai linistita in care nu sunt permise, de exemplu, sariturile in apa. Etajul denumit Wide World of Sports este iar o locatie preferată de catre adulti, fiind in exclusivitate dedicat miscarii si sportului in general. Spa-urile luxoase, centrele pentru fitness si saloanele de infrumusetare sunt concepute pentru a satisface orice gusturi in materie de relaxare pentru adulti. Cireasa de pe tort, insula Castaway Cay din arhipelagul Bahamas (proprietatea corporatiei Disney), are zone proiectate special pentru turistii care doresc sa se bucure de una dintre excursiile la tarm oferite de biroul specializat de pe vapor.


couple icon Turistul țintă:t
 

- linia de croaziera este dedicata in special famililor cu copii
- se va simtiti bine indiferent de varsta
- apreciază experienta la bordul vaselor si este atras de tot ce este nou in materie de animatie si lumea Disney
- are un buget mediu spre ridicat
- poate fi atat o persoană singura pasionata de lumea Disney cat si o familie numeroasa
- stie sa se bucure de activitati colective in aceeasi masura in care apreciaza linistea si relaxarea individuala
- doreste diversitate si adora lumea povestilor si personajelor celebre
- are deja experienta si nu se afla la prima croaziera


support iconDe ce Disney Cruise Line?
 

1.  Incaperile de lux sunt configurate special pentru familii, cu spatiu de stocare suplimentar si cu mai multe bai
2.  Restaurantele elegante de la bordul vasului ofera un strop de magie si satisface gustul fiecarui pasager
3.  Divertismentul include versiunea originala a Broadway-ului cu spectacole live si cele mai recente filme Disney, unele fiind chiar si in format 3D
4.  Piscinele sunt minunate, tematice si concepute pentru toate tipurile de varsta
5.  Adultii pot asculta muzica live si dansa in cluburile de noapte sau sa se bucure de facilitățile SPA si fitness
6.  Există cluburi pentru tineret, cu jocuri tematice, pentru toate tipurile de varsta.
 
Stiati ca...