Princess Cruises

old explorer v2 icon Scurt Istoric:

Unul din cele mai cunoscute nume din industria croazierelor, Princess Cruises si-a inceput activitatea prima data in anul 1965 cu un singur vapor ce opera croaziere catre Mexic. Astazi, Princess Cruises s-a dezvoltat in a treia cea mai mare linie de croaziera din lume, cu vapoare noi, inovatoare, un lider recunoscut ce transporta peste 1,7 milioane de pasageri anual catre destinatii din toata lumea, in croaziere cu durate cuprinse intre 3 si 114 zile.  In anul 1977 Princess Cruises s-a catapultat catre stele cand, vasul Pacific Princess a avut rolul principal intr-un serial american de success, The Love Boat, care a introdus conceptul de vacanta pe mare milioanelor de privitori. La jumatatea anilor ’90, pentru a lasa pasagerii sa isi poata personaliza experienta pe vas, Princess Cruises a lansat o mare varietate de optiuni pentru a te bucura de facilitatile de pe vas, ce raman la alegere pentru a te lasa surprins de ceva nou de fiecare data.

ship iconFlota:


Flota Princess Cruises formata din 18 vase, ofera o mare varietate de marimi si facilitati. Cele mai mari vase ale flotei includ Regal Princess (2014), Royal Princess (2013), Caribbean Princess (2004), Crown Princess (2006), Diamond Princess (2004), Emerald Princess (2007), Golden Princess (2001), Grand Princess (1998), Ruby Princess (2008), Sapphire Princess (2004) si Star Princess (2002).

Vasele de marime medie sunt Coral Princess (2003), Dawn Princess (1997), Island Princess (2003), Sea Princess(1998), si Sun Princess (1995).

Vasele mici ofera o experienta mai intima si acest lucru este posibil la bordul vaselor Pacific Princess (1999) si Ocean Princess (1999).

 

Cele mai noi vase ale flotei, Regal Princess si Royal Princess au introdus o noua generatie de vapoare in 2013 si 2014. Vasele au un atrium cu 50% mai mare, o punte de promenada deasupra apei, cu podea de sticla de aproximativ 50 de metri, cabanute private in jurul piscinei ce par ca plutesc deasupra apei, spectacol de lumini, si nu in ultimul rand, balcoane pentru toate cabinele exterioare.


Princess Cruises va avea un nou vas ce se va alatura flotei in anul 2017, inca nu are un nume, insa va avea 143.000 de tone si va acomoda 3560 de pasageri.


Globe iconDestinatii: 

Princess Cruises opereaza croaziere cu destinatii in toata lumea cu durate incepand de la 2 nopti pana la 114 nopti:

Alaska (sezonalitate: mai-septembrie)

Asia, India si Africa (sezonalitate: ianuarie-decembrie)

Australia si Noua Zeelanda (sezonalitate: ianuarie-decembrie)

California si Coasta Pacificului (sezonalitate: ianuarie-decembrie)

Canada si Noua Anglie (sezonalitate: septembrie-octombrie)

Caraibe (sezonalitate: martie-aprilie, septembrie-ianuarie)

Europa (sezonalitate: aprilie-septembrie)


Hawaii (sezonalitate: ianuarie-decembrie)


Japonia (sezonalitate: aprilie-septembrie)


Mexic  (sezonalitate: septembrie-aprilie)America de Sud ( sezonalitate: decembrie-mai)


Tahiti si sudul Pacificului (sezonalitate: ianuarie-decembrie)Futon bed iconTipuri de cabine:

Asa cum era de asteptat Princess Cruises reuseste sa nu dezamageasca la acest capitol, facilitatile si designul cabinelor venind in completarea experientei regale de la bordul acestor vase.

 Cabina interiora are o suprafata de aproximativ 17 de metri patrati, unele au paturi suplimentare ce pot acomoda pana la 3 sau 4 pasageri. Printre facilitatile dintr-o cabina interioara standard se numara doua paturi de o persoana ce se pot transforma intr-un pat matrimonial, baie privata cu dus, sampon, balsam, gel de dus, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscator de par, seif, dulap, telefon si birou.

Spatioasa cabina cu balcon de aproximativ 20 de metri patrati, ofera privelisti ce-ti vor taia respiratia de pe balconul privat de 4 metri patrati. Printre facilitatile regasite intr-o cabina cu balcon standard se numara balconul cu mobila de gradina, doua paturi de o persoana ce se pot transforma intr-un pat matrimonial, baie privata cu dus, sampon, balsam, gel de dus, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscator de par, seif, dulap, telefon si birou.

Mai mari decat cabinele cu balcon standard, cabinele cu balcon deluxe ofera confort in cei 22 de metri patrati carora li se adauga balconul de 4 metri patrati. Aceste cabine au si o canapea pentru relaxarea din timpul zilei sau pentru a acomoda un al treilea pasager. Facilitatile acestui tip de cabina sunt zona de relaxare pentru zi cu canapea, balconul cu mobila de gradina, doua paturi de o persoana ce se pot transforma intr-un pat matrimonial, baie privata cu dus, sampon, balsam, gel de dus, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscator de par, seif, dulap, telefon si birou.

Cabina cu balcon deluxe premium are ca facilitati standard zona de relaxare pentru zi cu canapea, balconul cu mobila de gradina, doua paturi de o persoana ce se pot transforma intr-un pat matrimonial, baie privata cu dus, sampon, balsam, gel de dus, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscator de par, seif, dulap, telefon si birou.

Mini Suitele luxoase dispun de o suprafata de 28 de metri patrati de confort cu o suprafata suplimentara pentru relaxare pe timpul zilei sau pentru cazarea unui al treilea pasager. Spatiosul balcon are 4 metri patrati si baia ofera o combinatie de cada si dus pentru a spori gradul de confort. La achizitionarea unei astfel de cabine in completarea facilitatilor standard, vin si alte facilitati precum: zona de relaxare pentru zi cu canapea, balconul cu mobila de gradina, doua paturi de o persoana ce se pot transforma intr-un pat matrimonial, baie privata cu dus, sampon, balsam, gel de dus, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscator de par, seif, dulap, telefon si birou la care se adauga si paharul de sampanie de bun venit.

Suitele cu balcon cu o suprafata cuprinsa intre 40 si 63 metri patrati si un balcon ce are o suprafata cuprinsa intre 7 si 31 metri patrati, sunt semnatura unui spatiu de cazare de lux. Aceste suite ofera o zona separata de zi cu o canapea, dressing, baie completa si dotari premium. Aceste facilitati si dotari sunt standard intr-o suita cu balcon , balconul cu mobila de gradina pentru patru persoane, doua sezlonguri confortabile, o masa si doua scaune, mini bar gratuit, doua paturi de o persoana ce se pot transforma intr-un pat matrimonial, baie privata cu dus, sampon, balsam, gel de dus, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscator de par, seif, dulap, telefon si birou, se adauga si paharul de sampanie de bun venit.

folder blue music iconDivertisment si locuri publice:

Descopera mai multe despre tine si despre lumea ce te inconjoara cu o larga varietate de activitati la bord.
 
„Sanctuarul” ofera o alternativa relaxanta la activitatile in aer liber si divertismentul disponibil pe vas. Cei ce se simt bine singuri vor fi capabili sa evadeze complet in acest spa unde va sunt oferite bauturi, mese usoare, masaje, serviciu atent si activitati de relaxare personalizate. Bibliotecile de la bordul vaselor Princess Cruises au colectii de pana la 2000 de carti incluzand titluri contemporane si o mare varietate de categorii si carti ce au legatura cu itinerariile vaselor. In ceea ce priveste activitatile sportive, majoritatea vaselor ofera teren de golf, ping-pong, o pista de alergat, un teren de basket si volei.

Seara este pentru tine sa te distrezi. Petrece noaptea dansand sub cerul liber, urmareste un film premiat sau prinde un spectacol live. Cinematograful de 90 de metri patrati de langa piscina ofera pasagerilor oportunitatea sa se bucure de un film de Hollywood intr-un decor cu ocean si cer liber. Spectacolele live Princess distreaza pasagerii cu muzica live, coregrafie uimitoare si cea mai mare distributie de pe mare. Petrecerile clasice sunt bine-cunoscute pentru distractia ce dureaza pana tarziu in noapte, cu teme specifice, de la retrairea erei Rock'n'Roll, la muzica country sau pop.

Toata lumea este binevenita sa se distreze alaturi de personalul prietenos in cazino la un joc de bingo, jocuri de carti si nu numai, iar aniversarea de 50 de ani de la infiintarea liniei de croaziera, aduce premii neasteptate ce pot fi castigate aici. Descopera lumea artei la bordul vaselor Princess Cruises, fiecare vas are experti de mare calibru ce va vor imbunatati experienta culturala la bord. Centrele pentru tineri complet echipate sunt dotate cu personal experimentat pregatit sa distreze copiii si adolescentii pe tot parcursul zilei si serii.


Pasagerii Princess Cruises pot arunca o privire la actiunea "din spatele scenei"  de pe vasele Princess Cruises intr-un tur ce are loc o data sau de doua ori pe timpul unei croaziere, in zilele petrecute pe mare, si permite pasagerilor sa exploreze camera motoarelor, centrul medical, laboratorul foto si alte zone vazute de regula doar de echipajul vaselor. Ultima oprire a acestui tur se afla pe puntea de comanda unde pasagerii cunosc comandantul si se pot bucura de o priveliste unica.


couple iconTuristul tinta: 

- se va simti bine indiferent de varsta
- apreciaza experienta la bordul vaselor si este atras de tot ce este nou in materie de facilitati la bord
- are un buget mediu spre ridicat
- poate fi atat o persoana singura cat si o familie numeroasa
- de varsta a treia, prefera vasele mai mici cu itinerarii mai lungi 
- stie sa se bucure de activitati colective in aceeasi masura in care apreciaza linistea si relaxarea individuala
- doreste diversitate
- este la prima croaziera sau are deja experienta in acest domeniu


support iconDe ce Princess Cruises?

 1. Princess Cruises este linia de croaziera ce opereaza cele mai frumoase itinerarii in Alaska si ofera vacante combinate de sejur si croaziera pentru aceasta destinatie.

2. Este prima linie de croaziera unde comandantul are autoritatea legala sa oficieze ceremonii de casatorie.
3. Vasele noi au balcon la toate cabinele exterioare pentru ca experienta sa fie de neuitat, iar dumneavoastra sa nu pierdeti nicio clipa din ochi peisajele uluitoare.
4. Anul acesta Princess Cruises a implinit 50 de ani de experienta in crearea de vacante unice.
5. Mai mult ca oricare alta linie de croaziera, Princess Cruises imbina cu succes traditia cu inovatia oferind o vacanta ce se potriveste tuturor.
 

Stiati ca...