Windstar Cruises

old explorer v2 icon Scurt Istoric:

Windstar Cruises a luat nastere in 1986, fiind alcatuita din trei vase de navigatie identice: Wind Spirit, Wind Star, Wind Song. In 2011, aceasta linie de croaziera a fost achizitionata de Xanterra Parks, care si-a pus amprenta asupra flotei prin schimbari majore. Xanterra a investit milioane de dolari nu doar in modernizarea vaselor Windstar Cruises, dar si in achizitionarea celor trei foste nave Seabourn. Acest lucru a insemnat pentru Windstar Cruises extinderea ariei sale, ramanand in acelasi timp o linie de croaziera care s-a facut remarcata prin eleganta. Dublarea flotei i-a permis, de asemenea acestei linii sa-si extinda itinerariile.
Windstar Cruises nu este o linie de croaziera tipica, ei fac lucrurile intr-un mod mult mai personal si mai special, pentru fiecare pasager in parte. Ofera produse de lux la bordurile vaselor sale, o atmosfera casual, intima, la care se cere un dress code special.
Windstar Cruises este cu adevarat o alta experienta. Interioare din lemn, personalul atent, atmosfera intima, instalatii tehnice uimitoare, o bucatarie semnata de marii bucatari ai lumii, vinul de foarte buna calitate, toate acestea impreuna cu alte lucruri si detalii asemenea au facut ca luxul sa fie sinonim cu Windstar Cruisesship iconFlota:

Windstar Cruises a castigat recent premiul pentru World's Best Small Ship Cruise Line, acordat de Conde Nast Traveler. Vasele Windstar Cruises au dimensiunea perfecta - suficient de mari pentru a te rasfata si pentru a te distra si totusi suficient de mici pentru a patrunde in porturile si in golfurile nepermise vaselor cu dimensiuni mai mari.- Wind Surf -> este cel mai mare yacht cu o capacitate de 310 persoane si care cantareste 14,745 tone


- Wind Spirit -> are o capacitate de 148 de pasageri si cantareste 5,307 tone
 
- Wind Star  -> are o capacitate de 148 de pasageri si cantareste 5,307 tone


- Star Pride -> are o capacitate de 212 de pasageri si cantareste 9,975 tone


- Star Breeze (2015) -> are o capacitate de 212 pasageri si cantareste 9,975 tone


- Star Legend (2015) -> are o capacitate de 212 pasageri si cantareste 9,975 tone


Globe iconDestinatii: 

Windstar Cruises este o linie de croaziera care trece prin aproximativ 50 de state, cu peste 100 de porturi incluse in itinerariilor lor.

- Caraibe


- Canalul Panama si Costa Rica


- Tahiti


- Marea Mediterana


- Italia


- Insulele Grecesti & Turcia & Marea Neagra


- Europa de NordFuton bed iconTipuri de cabine:

Cabinele vaselor Windstar Cruises includ: pat matrimonial cu lenjerie de lux, halate si papuci de baie, LCD si DVD player, seif, mini-bar, WI-FI, baie, produse pentru baie, flori proaspete zilnic in cabina, fructe proaspete zilnic, telefon, masa de toaleta, dressing, etc.


- cabina exterioara
 

- suita
 


folder blue music iconDivertisment si locuri publice:

O zi la bordul unuia dintre yacht-urile Windstar Cruises este o zi de alegeri, toate aducand doar beneficii. Poate ca vei incepe cu un masaj relaxant la WindSpa sau poate ca vrei sa-ti incepi dimineata cu un antrenament de invigorare in sala de fitness. Dupa un pranz imbelsugat pe Veranda, du-te la piscina sau practica anumite sporturi de apa, pentru ca ai de unde sa alegi. Windstar Cruises este una dintre putinele linii de croaziera ale carei vase ancorate in port permit turistilor sa practice sporturi nautice precum: inot, caiac, schi nautic, scufundari, etc.
Seara ti-o poti petrece oriunde doresti: pe punte, intr-un salon, la tine in cabina. Oricum, nici aceasta nu va fi lipsita de surprize placute.


couple icon Turistul tinta:

- activ, cu experienta in liniile de croaziera
- acesta cauta mereu ceva autentic
- varsta medie cuprinsa intre 45 - 65 ani
- persoanele cu propriul lor business
- cupluri care isi doresc o vacanta romantica
- turisti care vor sa evite agitatia, turismul de masa, aglomeratia
- turisti cu un buget ridicat


support iconDe ce Windstar Cruises?

1. Windstar Cruises creaza momente pe care sigur nu le vei uita.
2. Personalul este bine instruit.
3. Experienta personalizata la bordul vasului.
4. Inca de la imbarcare ai sentimentul ca te afli pe propriul yacht.
5. Se adreseaza cuplurilor cu probleme in viața de cuplu.

 

Stiati ca: