Croaziera Norwegian Epic – Mediterana de Vest – 1 august 2012Buna ziua,
Va spunem ”Bine v-am gasit”.
Calatoria noastra in Mediterana de Vest la bordul vasului Norwegian Epic a fost superba.Cu siguranta am ramas placut impresionati de ceea ce am vazut si am trait in cele 10 zile de concediu.
Atmosfera la bordul vasului a fost una cu totul speciala in comparatie de locatiile in care am mai fost; incepind de la stewardul de cabina care ne facea animalute din prosoape in fiecare seara, si de curatenie nu mai vorbesc, prosoape curate si schimbate de 2 ori pe zi, etc; la tot personalul de pe vas, de la bar, de la restaurante; tot ceea ce-ti doreai ca sa te simti excelent.
Fetitei noastre i-a placut.Serile le petreceam fie la etajul 15 unde era o asa zisa mini disco, animatorii de la hotel faceau fel si fel de concursuri, muzica, fie ne plimbam la magazinele de la bordul vasului(shopping) sau stateam cu totii la un pahar de suc.Erau multe lucruri de facut ca sa nu te plictisesti.
in legatura cu cabina va comunic ca a fost ok, nesperat de bine, spatioasa, mobilierul frumos (am inteles vorbind cu o angajata romanca ca mobila este facuta de designeri renumiti).
Referitor la porturi nu ne-am coborat in toate decit la Cannes in Franta unde am facut plaja si baie in marea mediterana , am coborat in Barcelona unde am vizitat-o cu shuttle-busurile lor si este superba ca oras, am coborit la Napoli, este un oras destul de murdar dar bun pentru shopping , am vizitat Roma tot cu shuttle-busul.
Zborul a fost ok.
o mica problema am intampinat la hotelul Piemonte din Roma in momentul cind am fost cazati ni s-a perceput o taxa de statiune de 2 euro de persoana si pe linga aceasta taxa ni s-a dat o camera cu 1 pat dublu si un pat suplimentar unde a spus ca trebuie sa platim o diferenta pt acesta.in valoare de 14 euro , pat pe care nici nu l-am folosit.
Asta a fost practic neplacerea , dar la cazarea din retur nu ne-am lasat mai prejos si am comunicat sa ni se dea camera exact cum a fost rezervarea facuta, adica camera standard.Iar cu transferurile a fost totul ok. La orele stabilite soferul a fost prezent .
Va voi atasa si citeva poze din experienta frumoasa pe care am avut-o la bordul vasului NCL (Norwegian Cruise Line)
Va multumim pentru rezervarile facute de dumneavoastra si speram, daca totul v-a fi bine la anul sa mai colaboram.
Cu drag Adela, Anca si Daniel Borlea.