Croaziera in Caraibe - Monarch - Pullmantur - 4 decembrie 2015

Croaziera oferita de Emanuela Anton


Buna seara și multumim pentru urare!

 
Am avut o călătorie plăcută, un pic obositoare, însă locurile vizitate au meritat efortul. Cel mai mult ne-a plăcut în Cartagena, pentru ambianță și cumpărături, și în Aruba, pentru plajă. Venezuela are peisaje frumoase, dar atât. În Curacao, turul insulei cumpărat de pe vas a oprit la 2 tourist-trap-uri cu lichior și suveniruri (scumpe) și la o plajă artificială. În Panama nu am avut timp decât pentru 30 de min la canal, în drum spre aeroport. 
 
Vasul Monarch a fost sub așteptări, se simte nevoia unor investiții serioase în cabine - mobila e veche, baia era cam degradată, hubloul foarte murdar. Nu prea ne-a plăcut. Cea mai deranjantă problemă a fost apa de băut, care avea miros și gust puternic de dezinfectant. Nu se putea bea, parcă era din piscină. Au compensat în parte cu băuturile în regim all inclusive (cu berea, că sucurile erau tot cu apă din piscină).
Mâncarea a fost bună, dar nu s-a ridicat la nivelul de anul trecut pe Horizon. Băuturile în schimb au fost de o calitate mai bună.
Spectacolele de seara au fost ok, animația din timpul zilei de la piscina destul de jalnică. Magazinele sunt bune, cu prețuri rezonabile.
 
În concluzie, cazarea a fost cam de 2*, atmosfera de 3*, masa de 3+. Nu excludem petrecerea unui alt sejur pe vasele Pullmantur în viitor, însă itinerariul va trebui să fie foarte motivant.