Croaziera - MSC Orchestra - Octombrie 2014

Scris de Andrei
Croaziera oferita de Casiana Basea


Buna Casiana,

 
Hai sa iti spun parerea mea. Cu ce sa incepem cu lucrurile bune sau cele proaste? Hai sa incepem cu cele proaste:))
 
Atmosfera la bord a fost OK, din cate am inteles cei de la MSC sunt nevoiti sa angajeze multi brazilieni, care majoritatea sunt foarte lenesi si putin vorbitori de engleza.
 
Mancarea mi s-a parut mult mai slaba fata de alte croaziere. Meniul era acelasi, doar ca mancarea era diferita, probabil din vina bucatarului sau a materiei prime.
 
Cabinele erau in mare parte curate, insa spre exemplu in cabina mea, capacul de la toaleta era maxim de murdar, in sensul ca era foarte vechi, ingalbenit (nu vreau sa ma gandesc de la ce). Nu inteleg de ce nu puteau sa sa puna unul nou.
 
La Casino, tatal meu a observat o neregularitate, pe care a reclamat-o, dar momentan nu am primit nici un raspuns. In sensul in care la un aparat pariai 3 linii dar el avea numai 2. Si tie iti lua banii X3 in loc sa iti ia X2.
 
Excursiile mi s-au parut un pic prea scumpe pentru ce au oferit.
 
 
Sa trecem acum la lucurile bune!
Distractie la bord a fost, pachetul de bauturi a fost potrivit pentru noi.
 
MSC s-a descurcat foarte bine in situatia de criza (cazul celor 4 persoane din echipaj cu meningita), a fost putina panica pe vas la inceput, avand in vedere ca ne-a tinut vreo 5 ore in port si multa lume a hotarat sa se debarce. E bine ca nu a mai aparut nici un caz, in final.
 
O zi frumoasa,
Andrei