Croaziera Allure of The Seas - Mai 2015 - Mediterana de Vest

Croaziera oferita de Emanuela Anton


Buna ziua si multumim pentru urari. Daca doriti feedback pt a-l transmite companiei vi-l dau cu placere insa doar pentru camerele 8630 si 8679.

Bun: spectacolele, serviciile de la restaurantele de seara, locurile de distractie variate si bine organizate, personalul foarte bine pregatit si ospitabil.

Rau: preturile exagerate mai ales la apa imbuteliata ( la Norwegian era gratuita daca tin eu bine minte, aici era 2 USD o sticluta de 0.5). Praf in dulapuri la sosire a trebuit sa-l stergem singuri. Ulterior curatenia a fost buna spre foarte buna. Lipsa consumabile in toaleta - practic la sosire erau 2 sapunele si un dispenser lichid montat pe perete. Si asta a fost tot. Minibarul nu a fost
alimentat deloc la 8679 si la 8630 a fost alimentat sporadic. Dupa ce am facut sesizare ca nici macar apa (cu plata!!) nu puneau in minibar, au trimis un bax de 12 sticle la 8630. Preferam sa fie alimentat minibarul zilnic, nu sa ma trezesc cu baxul in camera. Excursiile extrem de scumpe ( nu am apelat la ei cu acestea), la fel serviciile foto (am cumparat un pachet all inclusive de 500 eur!).

Persoane recomandate :

- Chelnerul de la American Icon care ne-a servit cand am mancat acolo a fost de nota 10+. Cred ca-l cheama Jose Fernandez. Deasemenea seful de sala Alex tot de la American Idol ne-a facut sa ne simtim excelent.
Alexander -fotograf - deasemenea foarte bine.
Ingrijitorii de camere au fost ok, cu exceptia faptului ca erau prafuite dulapurile la interior cand am ajuns, nu am nimic de criticat si am fost multumiti de serviciul lor.

Persoane nerecomandate:

Responsabilii cu minibarul - am inteles ca erau diferiti de ingrijitorii de camere- nu si-au facut deloc treaba.

Supervizor restaurante Boardwalk - o doamna neagra complet rasa pe cap, nu i-am retinut numele - a considerat necesar sa ne informeze ca trebuie sa asteptam in soare sa fim condusi la masa in conditiile in care localul era complet gol, si asta pe un ton iritat.

Concluzie:
Experienta a fost foarte placuta si ne-am simtit extraordinar de bine in aceasta vacanta, vaporul in sine este superb si oamenii bine pregatiti.
Chiar daca am prezentat mai detaliat aspectele negative acestea au fost punctuale si pot fi corectate.

Referitor la relatia cu dvs.pot spune ca va voi recomanda cu placere si ca nu am absolut nimic de reprosat.

Cu stima
Andrei Popescu