Pullmantur Sovereign – Mediterana de Vest – 30 Martie 2013

Croaziera oferita de Doinita Mirela Nuta


Buna ziua,
 
Pentru noi a fost intr-adevar o experienta inedita, neavand oportunitatea fam. Banuta de a face o comparatie. Vasul a fost impresionant, serviciile impecabile, echipajul serviabil si prietenos. Am fost bucurosi sa descoperim la bord multi romani ( la restaurant, la bar, la cazino),altii chiar in staff: adjunctul capitanului, inginerul sef din camera motoarelor, managerul barului, etc. Echipa de entertainment ne-a delectat in fiecare seara cu spectacole si jocuri care nu-ti lasau timp sa te plictisesti. Serviciul all-inclusive a primit nota 10; la restaurantul a la carte am fost rasfatati in fiecare seara cu meniuri diferite, iar cu ajutorul chelnerului(roman) am putut alege cele mai speciale mancaruri. De ziua sotului meu am fost surprinsi, la cina, cu un tort.
Portul din Tunisia nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, dar toate celelalte au fost deosebite. Am achizitionat de la bordul vasului doua excursii in care am vizitat Roma cu Vaticanul si Pisa cu desgustare de vinuri in Toscana, in celelalte porturi coborand pe cont propriu. Coasta de Azur- Monaco e de o frumusete ce nu trebuie ratata daca ai ocazia.
Este clar ca nu pot exprima in cateva randuri tot ce ne-a impresionat, sper insa, sa va fie de folos feedback-ul meu. Poate intr-un mail ulterior o sa trimit cateva poze; inca nu am reusit sa facem o selectie a celor mai reusite fotografii.
 
In speranta unei bune colaborari in continuare, va multumim pentru tot ajutorul oferit inaintea plecarii si nu numai.
 
Cu drag
 
Beatrice Constantin