Costa Pacifica – 5 Ianuarie 2013

Scris de Boris Bucur


Buna ziua,

Si noi vrem sa va multumim pentru suportul acordat in realizarea acestei vacante de vis la bordul Costa Pacifica.

Am fost la prima croaziera pe un vas, si am ramas foarte placut impresionati de atmosfera de la bord, de diversitatea programelor oferite de echipa de entertainment, de profesionalismul si amabilitatea personalului de la bord cu care am interactionat.

Atmosfera de la bord a fost foarte destinsa in timpul zilei, iar serile erau parca desprinse din basm, toti turistii erau imbracati elegant ,fara stress sau alte inhibitii, nu am pierdut nici o seara de teatru, concursurile organizate in diferitele restaurante sau baruri gen. Mrs.si Mr si Couple Costa Pacifica,  serile latino, italiene, etc.

Am fost foarte multimiti de conditiile din cabina,iar legat de masa putem spune ca am avut “All inclusive” . Am fost alocati la o masa la restaurantul New York  New York  in anumite intervale orare, dar am putut servi masa si la alte celalte restaurante prenotate in prealabil in programul zilnic fara problem,  in orice cantitate. De asemena, apa plata cu gheta, cafeaua si ceaiul se puteau servi la discretie.

In  fiecare seara primeam in camera programul propus pentru ziua urmatoare, in care erau incluse oportunitatile de pe vas (lectii de dans, piscine, Jacuzzi, SPA,etc) sau propunerile de excursii; de asemenea, se asigura transferul in portul respectiv, in cazul in care nu optai pentru excursii organizate.

Copii, pe categorii de varsta, aveau locul lor special de joaca, si in acest fel am beneficiat de serviciile gratuite ale echipei raspunzatoare cu coordonarea programelor de animatie, destinate acestora care se ocupa special de acest aspect.

In concluzie, va putem spune ca nu ne imaginam ca exista si un astfel de mod de a petrece concediul , o sa ne informam si prietenii nostrii despre acest lucru, iar  urmatoarea croaziera o vom realiza vara pentru a beneficia si de vremea insorita si de facilitatile de la bordul navei (piscine, tobogane in aer liber,etc).

Scuze pentru intarzierea raspunsului.