Croaziera MSC Opera

Scris de Borlea Anca


Buna Daniela si intregii echipe de la Croaziere.net

 

In primul rand tinem sa va multumim pentru vacanta frumoasa pe care am avut-o si anul acesta , pentru ajutorul si profesionalismul acordat din partea Danei Florea si a intregii echipe de la Croaziere.

Calatoria noastra a decurs bine inca de la inceput; am ajuns cu bine in Lisabona ,ne-am cazat la hotelul ales si rezervat de catre Daniela.Chiar daca am fost obositi de pe drum am iesit seara la o plimbare pe strazile frumoase din Lisabona. A doua zi , de dimineata am luat metroul care ne-a dus aproape de port.Am ajuns cu bine, la receptie unde se facea chek-inul am nimerit o romanca din Brasov.Ne-am bucurat reciproc (cred ca in acest sejur am fost singurii romani turisti de pe vas)

Atmosfera la bordul vasului MSC OPERA putem sa va comunicam ca a fost destul de OK aproape din toate punctele de vedere.Personalul ca de obicei a fost zambitor, vasul a fost curat,cabina a fost OK ; intradevar MSC OPERA este mai mic si modest in comparatie cu Norvegian Epic si MSC MUSICA vase cu care noi am mai fost.

In prima zi am incercat se ne acomodam pe vas, urmatoarea zi a fost pe mare , a treia zi in Bilbao (Spania)am coborat de pe vas.Ajungand in centrul orasului aproape toate erau inchise pentru ca era un fel de petrecere locala (serbare).Dupa –amiaza ne-am intors la vas, la o cafea am rasfoit revista unde erau excursiile.Ne-am luat 3, in Paris, Londra ,Olanda.

Dupa trei ore de mers cu autocarul am ajuns la Paris.Aici am vazut Turnul Eiffel, am vazut muzeul Luvru, ne-am plimbat pe Champs-Elysees si imprejurimile Versailles; O sa-ti atasez cateva poze.

Urmatoarea zi am mers in Londra unde am vazut Big Ben, Tamisa, Podul Londrei.

In Olanda am ales sa mergem la Muzeul Van Gog si am vizitat si muzeul cu cristale; lucruri frumoase si interesante si aici in Olanda.

Ne-am mai coborit in St.Peter Port dar timpul nu ne-a permis prea mult sa vizitam acest orasel deoarece cei de pe vas nu s-au organizat bine cu transportul turistilor cu barcile vasului.

Am ajuns si in Vigo.Aici ne-am coborit dis de dimineata de pe vas si am plecat la shopping.La intoarcere am coborat la piscina pentru ca a fost cea mai calda zi din toata vacanta.La o cafea , ne-am gandit ca ce a fost frumos s-a terminat repede , ca seara trebuie sa ne facem bagajele deoarece urmatoarea zi trebuie sa debarcam.

Am ajuns cu bine acasa.

Va multumim inca o data pentru tot ce ati facut pentru noi.