Croaziera Mediterana de Est – MSC Orchestra – 9 nopti/10 zile – Istanbul

Croaziera oferita de Daniela Florea


Bine v-am gasit!
 
Inca mai plutesc ….ceva de vis…dupa prima experienta.
Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost Vaticanul din punct de vedere arhitectural, iar din punct de vedere al imaginii de ansamblu, al linistii, al frumusetii locurilor datorita vegetatiei si a curateniei a fost Malta.
 
Avand in vedere ca am stat 2 zile in Istanbul, inainte de imbarcare, am reusit sa vizitam :Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Palatul Top Kapi si ne-am pierdut un pic si prin Marele Bazar.
Serviciile la bordul navei au fost bune chiar as putea spune f. bune cu exceptia faptului ca nu au serviciul wi-fi.In secolul nostru pentru o asa nava ma asteptam ca acest serviciu sa fie disponibil.Am descoperit ca la bordul navei erau aproximativ 20 de romani (printre care am facut cunostinta cu 2 fotografi, 3 ospatari, 1 ofiter de la contabilitate, 2 vanzatoare la magazinele navei, 2 ingineri care asigurau sunetul in teatru).
Vremea a fost buna.Am reusit sa fac si o zi de plaja.Temperatura a fost in jur de 13- 25; cel mai cald a fost in Malta (La Valletta) si in Heraklion (Creta) in jur de 25 grade.
Mi-au placut serile distractive ce se desfasurau fie in sala de teatru fie in barul Shaker Lounge.Publicul relaxat era dornic sa interactioneze cu animatorii de pe scena si cu intregul personal care te intampina la intrarea in teatru.
Pentru ca sunt o mare iubitoare de pisici am putut admira si fotografia cateva din rasfatatele Maltei.Am fost placut impresionata de implicarea localnicilor de a le asigura pisicilor strazii atat hrana cat si adaposturi.
Imi plac mult florile si in general natura, dar vegetatia mediteraneeana ma copleseste de fiecare data: leandri, ficusi, cactusi, trandafirii japonezi,yuka de marimea unor pomi, aloe vera  si multe alte plante cunoscute si necunoscute.
Cu siguranta voi mai repeta o astfel de experienta.
 
 
Va multumesc pentru tot sprijinul acordat si pe viitor as dori, daca se poate, sa ma tineti la curent cu oferte tentante ale companiei MSC Cruise.
 
 
Cu respect,
Cristina Cristea