MSC Sinfonia – Mediterana de Vest – 13.07.2012

Croaziera oferita de Daniela Florea


Buna seara doamna Florea,
 
Imi cer scuze ca nu v-am raspuns dar nu am avut timp pana acum sa-mi verific e-mailurile.
 
A fost o experienta foarte frumoasa,ne-am simtit foarte bine.Timpul a trecut prea repede,aveam foarte multe lucruri de facut si de vazut.
Ne-am luat cate o excursie in fiecare tara,mie imi place foarte mult sa vizitez,din pacate au fost foarte scurte si destul de scumpe.
 
Atmosfera de pe vas a fost extraordinara,datorita persoanelor care se ocupau de entertaiment nu aveai cum sa te plictisesti.Tot timpul veneau cu ceva nou,inclusiv vestimentatia lor era diferita in fiecare zi in functie de tematica.Sunt niste profesionisti si ii felicit.
 
Cabina a fost confortabila ,frumoasa,si  foarte curata.Am apreciat mult ca niste baieti tineri (stewarzi) faceau o curatenie exemplara.Paturile ni le faceau de doua ori pe zi,prosoapele le shimbau dupa fiecare folosire.
Primeam in fiecare zi programul pentru a doua zi cu toate informatiile necesare,care a fost foarte util.
 
Am fost foarte multumiti si de serviciile de restauratie si in special de Antara,ospatarul care ne-a servit in cele sapte seri.
Ne-au facut foarte multe surprize placute,si pe aceasta cale doresc sa le multumesc tuturor pentru vacanta pe care ne-au oferit-o.
 
Am fost foarte multumiti de toate serviciile companiei!!Felicitari pentru management!!!!
 
Fotografii o sa va trimit in zilele urmatoare!
 
Va doresc o noapte linistita!
 
Cu stima,
Erzsebet Staicu