Croaziera MSC in Emiratele Arabe Unitebuna ziua,
multumim pentru urare !
A fost o excursie frumoasa, atmosfera de la bordul MSC Musica a fost OK
Nu am reusit sa vedem toate saloanele / compartimentele publice de pe vas deoarece nu a fost suficient timp; Cabina a fost SUPER.
Facand o comparatie cu vasul COSTA FORTUNA ( cu care am fost in fiordurile Norvegiei), MSC Musica este mai stralucitor (atat la propriu cat si la figurat) , cu mai multe dotari (are 2 piscine mari pe puntea 13), restaurantele mai mari .
Despre orasele vizitate, primul a fost Abu Dhabi unde am luat un tiket de 24 ore pentru Bug-Bus Hop-on Hop-of si am vazut diverse obiective (marea moschee, Marina Mall- am urcat in turn unde am servit o cafea si un coctail in restaurantul rotitor, am facut o croaziera in golf cu un vapor , timp de o ora, etc) . Am mai vizitat orasul  Muscat (Oman) doar partea cu bazarul .
Pentru a vizita orasul Dubai, o singura zi este insuficiet , mai ales daca este vinerea (prima zi de week end) cind est foarte foarte aglomerat. Si aici am avut un tiket de Big-Bus pentru 3 trasee din care amfacut doar doua (atat ne-a permis timpul). Am fost pe plaja din apropierea hotelului Burj Al Arab unde am vazut ca oaspetii hotelului sunt adusi/dusi cu elicopterul , am urcat in turnul Burj-Kalifa la etajul 124 ( noi am luat bilete on-line- cu o luna inainte , altfel nu aveam nici o sansa, nu mai existau bilete pentru ziua cind am ajuns noi la turn), am vazut fantasticile bulevarde ale Dubaiului de la inaltimea Big-Bus-ului (altfel (mergand cu metroul) nu poti sa-ti faci o parere despre oras ). Traseele Big-bus-ului te poarta prin cele mai importante zone ale orasulul. Din pacate , nu am reusit sa facem si traseul cu Marina Mall , din lisa de timp.
 
In concluzie, excursia a fost foarte frumoasa, au fost 60 de turisti romani pe acest vas ( anul trecut in fiorduri in afara de noi nu a mai fost nici un roman pe vas)
 
Recomand celor care doresc sa vada Dubai-ul si Abu Dhabi sa-si rezerve cel putin 3 zile pentru Dubai si 2 zile pentru Abu Dhabi.
Va multumim pentru colaborarea avuta cu dv in efectuarea acestei excursii
Toate informatiile pe care ni le-ati furnizat au fost importante si corecte
Va multumim si speram sa mai colaboram
vom reveni si cu poze
 
 cu respect,
Buzoianu Vasile