MSC Divina – Mediterana de Est – 8 Mai 2013 – fam. GeambasuBuna ziua
 
Vacanta petrecuta la bordul vasului MSC Divina a fost o experienta foarte placuta si interesanta pe care o recomandam din toata inima oricui este interesat de ceva deosebit.
 
Camera a fost excelenta, confortul si curatenia pe masura unui hotel de 5 stele, iar privelistea pe care am avut-o din balcon pe timpul croazierei ne-a relaxat si bucurat in egala masura. Vasul MSC Divina este cu adevarat “divin”, oferindu-ne o ambianta pe care o apreciem cu cele mai inalte cuvinte de lauda.
 
In ceea ce priveste timpul petrecut la bordul vasului, cele 3 nopti consideram ca au fost insuficiente si ne dorim pe viitor o croaziera de 7 zile. Sunt foarte multe activitati ce pot fi realizate la bordul vasului : piscine, restaurante si bufete, baruri cu muzica live, spectacole, concursuri si ateliere de creatie si talente - pentru a enumera doar cateva.
 
Excursiile realizate in porturile unde a oprit vasul nu ofera o vizitare ampla a obiectivelor turistice dar asigura o prima impresie asupra unor posibile viitoare locuri de vizitat si o privire de ansamblu asupra frumusetii si culturii locurilor vizitate. Consideram ca excursiile realizate au fost excelent organizate si bine-venite, iar impreuna cu activitatile de la bord au depasit cu mult timpul alocat croazierei.
 
Croaziera realizata la bordul vasului MSC Divina a fost o vacanta exceptionala, ne dorim si pe viitor sa mergem in alte croaziere de cel putin 7 zile. Le-am recomandat tuturor prietenilor nostri o astfel de experienta de neuitat.
 
Va trimitem atasate cateva poze care pot doar partial reflecta frumusetea vacantei nostre si a vasului MSC Divina.