Croaziera MSC Preziosa - Mediterana de Vest - 19 Septembrie 2015

Croaziera oferita de Daniela Florea


Buna :)
 
Iti multumim pentru idea minunata care ne-ai dat-o de a alege aceasta excursie si pentru tot ajutorul acordat pe parcursul colaborarii pentru pregatirile de plecare!
 
Experienta noastra pe vasul de croaziera a fost una foarte buna. Serviciile, confortul, personalul, diversitatea de activitati de la bordul vasului si mancarea au fost la cel mai inalt nivel. In multe hoteluri nu exista asemenea conditii..
Orasele alese in itinerariu au fost diversificate, atat porturi mai mari, asezate langa orase mari unde se pot vizita importante puncte turistice, si unde stilul de viata este mai alert,  cat si cele mai mici, unde poti descoperi mai usor stilul de viata al localnicilor.
Scarile vasului au fost cea mai mare surpriza. Sunt minunate!
Cabina a fost in regula, si serviciile valetului au fost foarte ok.
Echipele de entertainement au fost ok. si in fiecare moment al zilei(in afara de stationarea in porturi) era ceva la care putei merge sa te uiti.
Nu stiu sincer daca au reusit sa vedem tot ce este pe vapor..E destul de dificil sa faci asta si iti trebuierabdare si o harta. Dar cat am vazut noi ne-a incantat.
 
O parte care putin ne-a deranjat, sau cel putin nu ni s-a parut in regula au fost politicile pentru partea cu studioul foto de la bordul vasului. Asa zisele pachete nu sunt prea atractive, plus ca sunt destul de restrictive, si destul de costisitoare, iar pozele care nu sunt luate de catre turisti la final se arunca, in loc sa fi fost date in ultima zi cu o reducere..
 
O sa mai revin cu un email cu poze in alta zi.
 
Multumim pentru tot ajutorul acordat!
Dana Marian