Croaziera Costa Deliziosa - Transatlantic - 2 Decembrie 2015

Scris de Familia Pocse


Buna ziua,

In primul rand dorim sa va multumim de urari si sa va transmitem ca toata lumea s-a simtit minunat la bordul vasului, iar locatile vizitate au fost foarte frumoase si interesante.
Impresii de la bordul vasului:
- pot sa va spun ca toate camerele au fost ok  si pana la urma toata lumea a fost multumita de upgrade-ul primit
- echipa de animatie a fost bestiala, faceau niste show-uri si jocuri pentru toate gusturile si varstele (mult peste Carnival)
- echipa de dansatori care tineau cursurile de dans sunt niste adevarati profesionisti
- spectacolele la teatru seara erau foarte frumoase, desi parca pe Carnival era mai marea varietatea la spectacolele unde puteai merge.
- mancarea si servirea de la restaurant au fost ireprosabile (un plus fata de Carnival)
- mancarea de la linie, cel putin dimineata pot sa zic ca era destul de variata (plus fata de Carnival), iar mancarea de la amiaza ar fi putut fi un pic mai variata (minus fata de Carnival); singura problema din punctul de vedere al sotiei si al meu a fost intervalul la care se servea pranzul 12-14 (sau 14.30...nu mai tin exact minte) si era cam devreme pentru noi (minus fata de Carnival), adica noi nu mancam daca nu ne era foame....oricum ne-am descurat in cele mai multe zile cu pizza si salata la amiaza sau daca ni se facea foame in jur de 15, cu hamburger si salata. Pentru restul din grupul nostru acest interval n-a constituit o problema.
- minusul mare pe care-l dam si pe care-l dau si altii pe forumuri, este lipsa apei gratuite de la masa de seara si dezorganizarea in ceea ce priveste aparatele de apa, ceai si cafea de pe puntea 9. Cum se inchideau liniile de mancare, aparatele intrau majoritatea in revizie si trebuia sa faci o tura ca sa descoperi aparatul functional. Per total cred ca o nota de 8/9 ar fi obiectiva, fata de un 7/8 Carnival.
Legat de poze, cam ce v-ar interesa? Din interiorul vasului doar sau si din locatiile vizitate?

Cu respect,

Radu Pocse