Croaziera MSC in Capitalele Baltice

Scris de Familia Rusu


Buna ziua.
Scuze de raspunsul intarzaiat, dar noi am ajuns acasa pe 10 mai, am mai stat in Germania 3 nopti si am uitat de mailul dvs.
 
Experienta a fost superba, am avut si noroc de vreme foarte buna, o mare linistita si mult soare, mai putin ziua plecarii din Kiel.
Vasul a fost ok, eu personal l as recomanda, dar nu am obiect de comparatie, fiind prima experienta de acest gen. 
Consider ca amplasearea cabinei pe puntile superioare dar si faptul ca a avut balcon a meritat diferenta de pret. Ceea ce va sfatuiesc sa recomandati viitorilor clienti, mai ales daca sunt la prima croaziera. Cu siguranta vor ramane placut impresionati de vederea si spectacolul marii si se vor incanta admirand apusul. 
 
Restaurantele de pe vas au fost ok (nota 7 din 10), doar ca nu ne sincronizam noi cu programul de masa si de cele mai multe ori am mancat pizza de la bufet (care nu era chiar stralucita) . Imi amintesc de prima  seara in care am inatrzaiat cam 20 minute si chelnerul nu ne a mai servit aperitivul, spunandu ne, cam dur, ca am venit prea tarziu. Putea fii si el mai tolerant tinand cont ca era prima seara, dar nu am nicio problema cu asta pt ca pana la urma a fost totul ok si ne am imprietenit.  Oricum, am ramas uimit de ritmul intens de munca al oamenilor de pe vas si ii inteleg perfect daca mai au si ei o pasa mai proasta. 
La restaurantul tip bufet era un fel de "competitie"(care isi umple tava mai mult si mai repede, in care cred ca principalii competitori erau conationali de ai nostrii,am inteles ca au fost 140 pe vas, cu obiceiuri de la "all inclusive" de a si umple tava si a nu manca tot) si daca ajungeai printre primii puteai alege catea ceva, daca nu, culegeai altceva.
 
Una din "probleme" a fost timpul prea scurt si faptul ca a trecut prea repede.  Nu am apucat sa cunoastem mai amanuntit orasele vizitate, dar a fost ok pt o impresie generala.
Ar fi fost frumos daca opream si la Helsinki, ca era destul de aproape, dar na, asa era ruta. 
 
In legatura cu colaborarea noastra, consider ca a fost ok, mai putin faptul ca nu am fost intrebat daca vreau cabina interconectata. Dar temerea mea nu a fost intemeiata, pentru ca nu am fost deranjat de "vecinii" de camera.
 
In concluzie va multumesc foarte mult de colaborare si sa ne reauzim cu bine.
Mult succes!
 

PS nu prea stiu ce poze sa va trimit, ca am facut vreo 2000. Din orasele vizitate, de pe vas?  am trimis eu ceva, daca nu s bune anuntati ma. 

Cu stima,

Ionut RUSU