MSC Cruises – MSC Musica – Insulele Grecesti – 26 august – 7 nopti

Croaziera oferita de Emanuela Anton


Buna ziua stimata Doamna Mihaela Ciausu,
 
Va multumim pentru frumoasa urare de bun venit, va multumim pentru sejurul minunat petrecut la bordul vasului MSC Musica !
 
Dar cel mai mult va multumim pentru serviciile profesioniste oferite de agentia dumneavoastra privind asigurarea confortului solicitat de noi privind cabina de pe vas care a fost asa cum ne-am dorit, precum si toate documentele de calatorie transmise la timp şi informatiile care ne-au fost extrem de utile astfel încât calatoria noastra sa fie cu adevarat una de placere.
 
Vasul a fost ok, mare şi elegant asa cum stiam ( poate mochetele, mai ales din camere, putin cam uzate), serviciile bune si spectacolele de buna calitate. Seara de gala a capitanului a fost mai putin fastuasa ca pe alte nave ( anul trecut am fost pe Lirica unde acest moment a fost cu adevarat impresionant si a mai fost o noapte pe punte la fel de spectaculoasa) si nu a mai fost si alta seara mai speciala. Dar asta nu ne-a deranjat prea mult pentru ca atât camera si mai ales balconul situate la cat 14 a compensat totul. Ca si lucruri mai putin placute , care au fost deranjante pentru noi si pe care am dori sa vi le comunicam se refera la :
 
- numărul foarte mare de pasageri italieni cu foarte multi copii , unii sub un an ( în jur de 850 dupa cum am aflat ) care s-au îmbarcat la Bari – se pare ca beneficind de las minute – evident politica companiei este sa mearga vasul plin – pasageri, ca sa ma exprim oarecum reverentios, de toate culorile , galagiosi si mai putin educati, care au deteriorat suficient atmosfera pe vas ;
 
- din acest motiv şi accesul la piscine a fost aproape imposibul ;
 
- incidentul de la acostarea in port la Bari, unde din cauza vântului puternic o usa de acces la nivelul apei a fost deteriorară necesitând reparatii fapt care determinat rămâmerea in Bari o jumatate de zi si toata noaptea modificând astfel atât traseul dar si mai mult decât atât graficul orar de acostare în insule ( ex.la Mikonos s-a ajuns noaptea si nu am mai putut debarca pentru vizitare ) restul excursiilor pe care le-am facut au fost scurtate ca timp si poate prea pe fuga.
 
Am dorit sa va comunicam si aceste neplaceri pentru a le cunoaste si dumneavoastra si care nu va aduc in nici un fel atingere asupra prestatiei agentiei, dar eventual sa le aveti in vedere pentru viitorele angajamente.
 
Si pentru ca vorbim de noi angajamente, ne exprimam dorinta de a colabora cu agentia dumneavoastra şi in special cu dumneavoastra dna Mihaela Ciausu, pentru viitoarea croaziera ( tot spre sfârsitul lunii august ) ne dorim o ruta care cuprinda coasta Portugaliei cu Lisabona şi nordul Africii sau alte trasee interesante despre care aveti semnale favorabile.
 
Va multumim înca o dată pentru amabilitatea, promtitudinea si profesionismul dumneavoastra, va dorim succes in tot ce intreprindeti si asteptam informatiile pentru viitoarea noastra croaziera.
 
Cu stima,
 

Fam. Szalontay