Croaziera Oasis of the Seas

Croaziera oferita de Daniela Florea


 Sarut mana doamna Daniela,
Va trimit atasat un mic set de poze de pe vaporul de croaziera Oasis of the Seas.
Intamplator am trecut duminica si pe la standul dumneavoastra din cadrul targului de turism, unde am schimbat cateva impresii din calatoria noastra si cu domnul Ioan Basea.
In ceea ce priveste partea de transport (avion Buc - Miami - Buc) recomand cu toata încrederea British Airways cu specificatia insa ca pe viitor ar trebui minim 3 ore intre conexiunile de zbor obligatoriu (deoarece la intoarcere intre Londra si Buc am avut aprox 50 min timp in care am alergat efectiv intre terminale) 
Vis-a-vis de experienta la bordul vasului as putea enumera urmatoarele lucruri:
    Apecte pozitive:
-atitudinea pozitiva a tuturor angajatilor de la bord (incluziv am intalnit si Romani ce lucrau acolo care  au fost super OK).
-spatiile de promenada (puntile 4, 5, 6, 8), zona de piscine (puntile 15,16) au fost mai mult decat generoase si avand destul de multe activitati zilnice.
-dpdv food & beverage pe primul loc se situeaza cina, apoi masa de pranz - care au fost pe cat de diversificate pe atat de bune la gust.
-ca si camera/cabina pot afirma ca varianta pe care am achizitionat-o a fost excelenta in sensul in are a fost pe puntea 12(mai sus e mai bine) si foarte aproape de lifturi....
-activitatile zilnice au fost suficiente, diversificate si destul de multe, in asa fel incat sa te tina motivat si implicat.
    Aspecte de imbunatatit:
-micul dejun, nu atat de diversificat si de gustos (ca prânzul si cina).
-foarte multe activitati cu extracharge, (restaurante si activitati recreative).
-anumite magazine din interiorul vasului aveau preturi cam mari.
 
-costurile pentru internet si bauturi extrem de generoase, adica mari....
 
Porturi vizitate:
Labadee, Haiti: foarte frumos din punct de vedere plaja (plaja apartinea celor de la Royal, amenajata cu restaurante dar si cu activitati contra cost), iar excursia achizitionata a fost de cca 3 ore unde am ancorat intr-un golfulet si am vazut obiceiurile zonei.
Falmouth, Jamaica: am facut o excursie de cca 7 ore (masa inclusa), ce a cuprins o vizita la Delfin Cove (o zona unde vedeai delfinii mai de aproape), si vizita la celebra cascada.
Cozumel, Mexic: cel mai impresionant loc dintre toate, am luat o excursie la ruinele Maia de la Tulum + o vizita la o plaja salbatica cu palmieri si nisipul ca faina....
 
Cam acesta ar fi feedback-ul general asupra excursiei.
O zi buna,
Adrian si Magda Fratila