Mediterana de Vest

Croaziera oferita de Emanuela Anton


Lasand la o parte beletristica, voi incerca sa descriu cat mai obiectiv croaziera petrecuta de un cuplu de tineri pe vasul MSC Fantasia, perioada 1-8 mai 2016.

Parti bune: - Organizare buna la imbarcare si debarcare - Activitati variate ( concursuri, spectacole, lectii de dans, jocuri etc ) - Confortul si curatenia camerei - Lipsa obligativitatii de a purta tinuta specifica serii ( nu iti va interzice nimeni sa cinezi intr-o seara cu specific "GALA" chiar daca esti in blugi si tricou polo ) - Existenta unui card unic care are rol de cheie de la camera, portofel si carte de identitate :) - Excursii diverse - Experienta per total a fost una placuta, data mai ales de vizitarea oraselor in care am docat.

Parti rele: - Toate anunturile sunt facute in 5 limbi. Devine obositor dupa o vreme. - Pretul nejustificat de mare al excursiilor - Taxarea debarcarii in porturi ca Palma, Barcelona, Cannes cu 8-13 Euro pentru o calatorie de cateva minute de la vas in oras si retur. - Mancarea a fost sub asteptari, atat la bufet, cat si la restaurant. Costurile totale ale acestei experiente ( croaziera, excursii, bilete de avion, cazare o noapte in Genova etc ) a fost de 2500 de Euro. Ceea ce reprizinta pentru noi 2 city break-uri. Avand in vedere ca am descoperit 7 orase ( ce-i drept, nu destul de intim pe cat ne-am fi dorit, pentru ca timpul in fiecare port a fost limitat ), croaziera a fost o investitie buna. :)