Croaziera MSC Cruises in CubaBuna ziua
Imi cer scuze pt intârziere, am mai stat câteva zile in plus la Londra.
Am fost foarte multumiți de linia de croaziera MSC, dupa părerea mea sunt mai buni decât Norwegian ( NCL )
MSC opera arata ca nou, era renovat recent cred dar din păcate se clatina foarte tare. Am inteles ca l-au tăiat la mijloc si au mai adăugat o bucata ca sa câștige inca 400 de locuri. De aceea nu mai era stabil. 
Mancarea era excepțională, de calitate si personalul la fel. 
Doua lucruri nu mi-au plăcut, faptul ca baia avea un miros neplăcut si îmbarcarea / debarcare. Tot timpul stăteam la cozi imense si pierdeam timp.
Hotelurile au fost mult mai groaznice decât ne așteptam.  Am ajuns noaptea la hotel Kohly, obosiți dupa un zbor de 10 ore iar ei ne-au spus ca nu mai au camere si ne-au trimis la alt hotel fara sa ne asigure transportul. Asta a fost totuși un lucru bun deoarece hotel Kohly arata urit si era intr-o zona destul de dubioasa. Ne-au trimis la hotel panorama. Acel hotel era ok dar nu își justifica prețul (280€) Era plătit de hotel Kohly. 
Hotel Colina.... Nici nu stiu cum sa il descriu. Igrasie, rugina, geamuri extrem de murdare, miros neplăcut, zgomot. Așternuturi cu par, prosoape de baie mici si cu pete, dusul aproape ca nu mergea( picura) , toaleta nu mergea( nu puteam trage apa) micul dejun grețos.... Aveau maioneza intr-un castron mare, ceva parizer cu o culoare ciudata, si o salata cu parizer tăiat bucatele, paste si din nou maioneza  (am îndrăznit sa mâncam doar fructe) 
Am inteles ca toate hotelurile sunt asa... Scumpe si pline de igrasie, mâncare proasta 
 
La mulți ani de ziua femeii