Croaziera in Mediterana de Est - MSC Musica

Croaziera oferita de Emanuela Anton


Buna ziua,
 
La o prima vedere va pot spune ca sunt cateva facilitati oferite de MSC pe care clientii din Romania nu le stiu si pe care ati face bine daca le publicati pentru ca fidelizeaza turistii si sunt unelte de marketing destul de puternice:
 
- completarea formularului pentru Cardul de fidelitate MSC, se face la bord, este o persoana de la receptie care te invata cum sa-l faci. Aduni puncte care iti permit sa faci cumparaturi gratis la bord in urmatoara croaziera, in sume importante.
 
- poti achizitiona un voucher de 10 Euro de la receptie care iti da reducere de 100-200 Euro la achizitionarea urmatoarei croaziere, in urmatoarele 18 luni.
 
Am intalnit cupluri de romani la bord care nu stiau si nici nu citisera de ele pe paginile de stiri zilnice ale vasului. Chiar indemnul de a citi acele pagini este foarte bine venit: afli aceste promotii, excursii organizate la bord, programul de entertainment, vremea la urmatoarea destinatie, schimbarea fusului orar, orele de transfer si modalitati de usurare a accesului la si de la vas catre orasul de vizitat, localizarea tuturor facilitatilor de pe vas.
 
1. Personalul excelent, inspecial romanii, la restaurant, baruri, fotografi, ne-am simtit ca acasa.
2. Spectacolele de la teatru au fost extraordinar de reusite, antrenante, distractive.
3. Am avut norocul ca pe vas sa fie un grup organizat numeros de austrieci. Au avut formatia de muzica si dansatori cu ei si au facut cateva petreceri pe punte si la bar de toata frumusetea.
4. Am avut vreme foarte frumoasa si calda in Grecia: Katakolon, Santorini, Corfu, locatii frumoase si interesante.
 
Abia asteptam sa plecam in Urmatoarea croaziera!
 
Laurentiu Pascu