Norwegian Cruise Line – Norwegian Jade – 6 Martie 2013, 10 nopti

Scris de Manea Daniel
Croaziera oferita de Casiana Basea


Buna ziua,
Am avut parte de o calatorie frumoasa si mai ales copiilor le-a placut foarte mult, au fost foarte fericiti. Asta nu neaparat ca pe vas ar fi fost programe speciale pentru ei – clubul pentru copii era pentru copii mai mari si care stiau engleza. Mancarea a fost buna, dar parca tot italienii de la MSC sunt mai finuti in ceea ce priveste preparatele culinare. Cabina a fost foarte buna, mai mare ca la MSC. Serviciile in schimb mult mai buna pe MSC Splendida in 2011 – si in ceea ce priveste curatenia in cabina si grija pentru detalii si aranjatul cabinei, dar si la servitul la masa in restaurante.
Nu ne-a placut ca in cele 2 restaurante principale incluse in pret, unde erai servit la masa, de cele mai multe ori era miros de mancare de la bucatarie si tot timpul era forte mare curent de la ventilatie sau usi deschise nu stiu de la ce. Ospatarii desi incercau sa para prietenosi nu reuseau si nu le convenea daca mai comandai ceva dupa ce luau comanda initiala.
Vreau sa intelegeti ca noi am avut o vacanta minunanata dar fac o comparatie intre MSC si NCL. Va rog sa informati viitorii dumneavoastra clienti ca vasul Norvegian Jade nu are piscine interioare ca MSC Splendida, si daca mergi pe Mediterana iarna si e frig nu poti sa faci baie. In 2011 in februarie a fost si vreme f. frumoasa si aveam si piscine interioare iar acum a fost frig si n-am avut nici piscine interioare. O alta problema pe Norvegian Jade e ca daca e frig afara simti racoare si curent pe tot vasul, chiar si in cabina e curent de la ventilatie. Sotia e mai friguroasa si desi in cabina am tinut la maxim caldura nu a fost niciodata foarte cald. Am cerut chiar celor de pe nava sa verifice ca baga numai aer si nu aer cald, dar au spus ca e ok.
In rest atmosfera a fost placuta pe vas, spectacole la teatru au fost in fiecare seara si de toate genurile, echipa de animatori foarte buna.
Porturile si orasele vizitate au fost frumoase. Era bine sa avem mai mult soare dar se pare ca luna martie e mai capricioasa decat luna februarie.
Va multumim pentru serviciile agentiei totul a fost ok. si pentru urmatoarea croaziera tot la dumneavoastra o sa apelam.
Pe curand.
Manea Daniel