Croaziera MSC FantasiaBuna ziua,

 
Ma bucur ca pot sa-mi exprim parerea despre aceasta experienta de vis care inseamna o croaziera pe un vas de lux ca MSC Fantasia. Recunosc ca am avut recomandari bune de la prieteni despre o astfel de calatorie, dar realitatea traita a intrecut cu mult asteptarile.Visul frumos l-am trait atat la bordul navei cat si in orasele pe care am avut ocazia sa le vizitam. Toti membrii familiei s-au bucurat de atmosfera de vacanta propusa de staff-ul MSC Fantasia.
 
Camerele sunt foarte ingrijite, confortabile si suficient de spatioase chiar si pentru 2 adulti si 2 copii. Noi am avut o camera cu balcon si asta a contribuit foarte mult la impresia excelenta de hotel plutitor cu vedere la mare. Mancarea este pentru toate gusturile, simtindu-se rafinamentul italian mai ales la cina si e greu sa nu faci excese. Ne-am bucurat cu totii de spectacolele tematice din fiecare seara, iar copiii in special au solicitat la maxim toboganele cu apa si piscinele interioare si exterioare.
 
Am ales aceasta excursie pentru itinerariul propus si putem spune ca am resuit sa ne facem o impresie despre fiecare oras sau loc de debarcare. A fost grozav ca in fiecare dimineata sa ne trezim cu bateriile incarcate intr-un alt loc gata de o noua aventura.
 
Asadar totul a fost mult peste asteptari si in consecinta ne-am si rezervat urmatoarea croaziera pentru un alt itinerar cu MSC Poesia. Probabil ca acest gen de vacanta creeaza dependenta. 
 
Va multumesc mult pentru sprijinul si recomandarile acordate.
 
Cu gandul la urmatoarea croaziera,
Cristian si familia