Croaziera in Oceanul Indian - Costa neoRomantica - 6 Februarie 2016Buna dimineata,

Va multumesc,ca m-ati determinat sa merg intr-o croaziera si am reusit sa vad cele 4 insule din Oceanul Indian!

In ceeace priveste vasul Costa neoRomantica a fost renovat in 2012,nu stiu cum arata inainte,dar dupa este o nava cu echipamente noi,elegante,rafinate.La urcarea pe vas am fost intampinatii cu urarii de bun venit si condusii la cabina.Cabina clasica cu balcon a fost nemaipomenita,bine plasata la mijlocul vasului,nu am simtit de loc tangajul.

Micul dejun si pranzul il luam la Giardino,din cauza ca se deschidea mai devreme si noi  plecam in optionale,iar cina la Botticelli,cu nenumarate feluri de mancare si se intindea pe parcursul a 2 ore.Divertismentul a fost variat pt.toate gusturile,echipa de animatie asigurand buna dispozitie pe vas.

Cat despre insule mi-a placut enorm Madagascarul “insula rosie”patria baobabilor,a ylang-ylangului si a lemurilor,plajele din Seychelles ,Mauritius  si peisajul din Reunio, un teritoriu francez de peste mari.Desi a fost sezonul ploios,am avut parte de o vreme exceptionala fara ploi si vant.

Colaborarea mea cu dna Daniela Florea a fost foarte buna,am “bombardat-o”cu zeci de intrebari,fiind la prima croaziera si mi-a raspuns la toate cu profesionalism,fiind bine documentata.

O singugura bila neagra pt.cei de la Club croaziere din Bucuresti,am avut in grup 3 familii care aveau cabina Premium Samsara si nu li sa spus  de ce servicii beneficiau pt.acest tip de cabina.Au crezut ca au acces gratuit la Spa si Rest.Samsara