Croaziera Mediterana de Vest – MSC Opera – 10 Aprilie 2013

Scris de Mirea Mirel


Buna ziua d-na Simona,
 
Multumim frumos pt mesajul de bun venit acasa.
Ne cerem scuze pt raspunsul intarziat, dar dupa 2 sapt de concediu s-au adunat ceva treburi de rezolvat si acasa….
Da, cu mare placere va putem spune ca experienta avuta a fost una deosebita si pt asta tin sa multumim echipelor Croaziere.net si MSC (general) MSC Opera (particular) pt ocazia acordata de a petrece acele clipe si de a experimenta atmosfera de la bordul navei MSC Opera.
Nu putem avea decat cuvinte de lauda la adresa staff-ului/personalului de la bordul navei; mereu zambitor si serviabil (ca o paranteza multi romani care faceau parte din staff-ul navei, si care, sinceri sa fim, ne-au facut sa ne simtit mandri de ei).
Camerele curate; se intra de 2 ori pe zi pt curatenie, pregatit paturi zi/noapte si schimbat prosoape/lenjerie.
Muzica pt toate varstele, concursurile interactive, lectiile de dans si bineinteles spectacolul din fiecare seara care avea loc pe scena teatrului Opera, faceau ca timpul sa treaca repede si intr-un mod foarte placut.
La capitolul orase vizitate, ca sa fiu scurt si la obiect, as situa pe primul loc Cadiz la surprize placute si Casablanca la dezamagiri(probabil si din cauza faptul ca asteptarile erau mari si/sau ca cele 4-5 ore petrcute in cadrul excusie nu au fost folosite in modul cel mai adecvat).
Ca o impresie de incheiere, daca viitorul ne v-a fi favorabil, cu siguranta dorim sa mai petrecem un concediu la bordul unei nave de croaziera, cu siguranta pe un alt itinerariu.
Atasat cateva poze; nu stiu daca am facut cea mai buna alegere.
 
O zi buna,
Mirea Mirel