Croaziera Europa de Vest – MSC Cruises – MSC Magnifica – 24.08.2014

Croaziera oferita de Daniela Florea


Multumesc mult dar cum se zice: “Fie painea cat de rea, tot mai bine e in casa mea”.
Pentru mine personal, avand in vedere ca nu am mai fost decat in Bulgaria, a fost o experienta de vis pe care as repeta-o oricand dar trebuie sa strangem bani.
Consider ca a meritat fiecare banut. Serviciile au fost fara cusur, in cabina am avut toate conditiile iar pentru noi , 2 persoane, a fost destul de spatioasa.Ne-am bucurat ca am intalnit romani si la restaurant(atat la servire cat si ca turisti), la fotograf si chiar la organizarea excursiilor, o fata din Oradea. Mai mult, am avut o formatie de 3 instrumentiste(pian, vioara, violoncel) care erau din Basarabia.Ne-am mandrit ca in conducere sunt doua doamne din Romania.
 Capitalele vizitate au fost pentru mine impresionante.  As vrea sa le revad dar sa stau mai mult in fiecare. Excursiile au fost foarte bine organizate.
 Nu am avut timp sa descarc pozele dar cum reusesc o sa va trimit.
 Nimic nu se compara cu imaginile oferite pe mare sau in porturi de o nava de croaziera(va spune un om care sta la malul marii si cand ora o permite vede rasaritul soarelui dimineata).
  Va doresc sa aveti cat mai multi doritori pentru astel de vacante.
 Fiul meu si cu prietena lui, care au fost in multe locuri din Europa dar in vacante obisnuite, au spus de asemeni ca nu se compara cu nimic ce-au trait in aceasta croaziera.
   Va doresc o zi frumoasa in continuare si va multumesc inca odata pentru ca datorita dumneavoastra am trait un pic in Paradis.
         Cu drag, Nicoleta Voicu