Croaziera cu MSC Sinfonia - Mediterana de Vest

Scris de Roxana Lupu
Croaziera oferita de Daniela Florea


Buna ziua , 

 
Va multumim de urari in primul rand , iar in al doilea rand va multumim ca ne sunteti alaturi mereu ori de cate ori v-am solicitat ajutorul.
 
De data aceasta nu am nimic de criticat, totul a fost la superlativ. Este adevarat ca vasul MSC Sinfonia este unul dintre cele mai vechi vase ale celor de la MSC insa acest lucru nu a fost un impediment in a ne face sa ne simtim bine la bordul acestui vas deoarece  atat pesonalul cat si atmosfera de la bord a fost una de a dreptul de neuitat. 
 
Copii s-au simtit minuntat la Mini club si junior club au avut activitati din plin. Piscina si aqua park ul special creat pentru ei de DOREMI - mascota celor de la MSC - a fost de -a dreptul magnifica , copii putand sa se stopeasca  cu tunurile cu apa  , sa inoate si chiar sa astepte  caderea apei dintr-o galeata mare care se umplea cu apa. Este adevarat ca si vremea ne-a ajutat si am putut sta la piscina si sa ne udam cu apa .
 
Desi oceanul Atlantic a fost destul de nervos in unele zile vasul aproape ca nu se misca , avand un mers lent si placut fara a produce vreun rau celor care  aveau probleme cu rau de miscare. 
 
Mancarea a fost de a dreptul minunata in unele serii - au fost 3 serii de gala , o seara italiana si alte cateva serii cu specific spaniol , maroc sau francez. 
 
Cu privire la cabina , avand in vedere ca am locuit 4 persoane - 2 adulti si 2 copii - iarasi nu am nimic de comentat, a fost extrem de bine pozitionata si extrem de curata . Stewardul nostru ne invatase programul si in fiecare dimineata si seara ne rezolva cabina exact la timp pentru a nu ne produce nici un fel de disconfort in programul nostru.
 
Securitatea la bord a fost de asemenea la inaltime, spectacolele au fost multe si variante , unele de a dreptul ne-au lasat cu gura cascata atat pe noi adulti  dar si pe cei mici . 
 
In privinta transferurilor in Barcelona si Marsilia  unde ne aflat destul de departe de  centrul orasului as putea spune ca au fost perfect organizati chiar daca trebuia sa platim pentru transfer - costul unui taxi ar fi fost oricum mult mai scump - 
 
De data aceasta  ,desi am stat mai mult ca oricand la bordul unui vas, pot spune ca ne -am simtit bine .Avand in vedere ca suntem la a 4 experienta cu MSC - pana acum am navigat cu Splendida, Orchestra si Musica - si suntem membri gold incepand cu urmatoarea croaziera  cu siguranta ca vom repeta experienta de a calatori cu cei de la MSC. 
 
Va multumim.