Croaziera cu MSC Poesia - Mediterana de Vest - luna de miere - Octombrie 2015

Croaziera oferita de Emanuela Anton


Buna ziua,
 
Acum am reusit sa gasesc putin timp pentru a raspunde mesajului de mai jos.
O saptamana la bordul acestui vas a fost mai multe decat suficient pentru a-l putea descoperi si daca ar fi sa acordam o nota, aceasta ar fi una de invidiat :)
Cabina cu balcon a fost foarte ok, avand totul la dispozitie. Desi recunosc ca nu ma asteptam ca la deck 10 sa ajunga atata apa pe timp de vant puternic si sa arate ca o salina balconul :D.
Programul este foarte bine pus la punct si cam orice gust sau hobby-uri ai avea cred ca MSC Poesia ofera suficiente optiuni sa nu te plictisesti. Iar aici as vrea sa mentionez ca toate spectacolele au fost super :)
Note mai mici as oferi unor servicii, dar la urma urmei it's just business. Aici as putea mentiona pretul excursiilor(noi am fost doar pe cont propriu si am atins marea majoritate a obiectivelor din cadrul excursiilor. Desi, avand in vedere media de varsta de pe vas as putea spune ca e mai mult decat ok serviciul), 'duty free'-urile de bord si mai ales preturile fotografiilor.
Ne vom abona la newsletter si ne dorim sa facem o astfel de croaziera alaturi de familie. Cu plecare din Constanta. Speram sa prindem o oferta pe masura.
Poze...avem doar selfie-uri :D
 
O zi buna si pe curand,
Stefan
 
P.S. Next time, cu siguranta voi avea grija sa mergem la gym. La ce mancare era....si disponibila non-stop aproape...it's easy to get FAT.